2022 Yaz Sezonunda Yayına Başlayan 25 Anime
2022 Temmuz ayında yayına başlayacak eğlenceli yaz animelerini sizler için derledik. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

1. Overlord IV

Stüdyo: Madhouse

Kategori: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: Temmuz 2022

Konu: Serinin dördüncü sezonudur.

2. Made in Abyss: Retsujitsu no Ougonkyou

Stüdyo: -

Kategori: Macera, Fantastik, Dram, Gizem, Bilim Kurgu

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2022

Konu: Made in Abyss Movie 3: Dawn of the Deep Soul'un devamı olan anime; 6. Katmanda Reg, Riko ve Nanachi'nin Dönüşü Olmayan Başkent'teki maceralarını kapsıyor.

 

3. Hataraku Maou-sama!!

Stüdyo: Studio 3Hz

Kategori: Komedi, Fantastik, Romantik, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

4. Kanojo, Okarishimasu 2nd Season

Stüdyo: TMS Entertainment

Kategori: Komedi, Romantik

Yayın Tarihi: 2 Temmuz 2022

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

5. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka IV: Shin Shou - Meikyuu-hen

Stüdyo: -

Kategori: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Romantik

Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2022

Konu: Serinin dördüncü sezonudur.

6. Yofukashi no Uta

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Romantik, Doğaüstü Güçler, Shounen

Yayın Tarihi: 8 Temmuz 2022

Konu: Dışarıdan bakıldığında tipik bir oratokul öğrencisi gibi görünen Kou Yamori aslında günlük yaşamında mutsuzdur. Geceleri gözüne uyku girmeyen Kou, sokaklarda gezintiye çıkmaya başlar. Bir yürüyüşte, uykusuzluğunun nedenini teşhis eden tuhaf kız Nazuna Nanakusa ile tanışır. Uyanık olduğu saatlerinden memnun kalmadığı sürece uyuyamayacağını söyler ve Kou'yu yatağını paylaşmak için evine davet eder. Sadece uyuyor numarası yaptığını fark etmeyen Nazuna, ona doğru eğilir ve boynunu ısırır! 

7. Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e 2nd Season

Stüdyo: -

Kategori: Dram, Psikolojik, Okul

Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2022

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

8. Soredemo Ayumu wa Yosetekuru

Stüdyo: SILVER LINK.

Kategori: Okul, Yaşamdan Kesitler, Komedi

Yayın Tarihi: 8 Temmuz 2022

Konu: Bir hevesle birinci sınıf öğrencisi Ayumu Tanaka, Shogi Kulübüne katılmak için Kendo Kulübünden ayrılır. Kulübün başkanı ve bir shogi ustası olan senpai Urushi Yaotome, sonunda bir oyun partneri olduğu için çok heyecanlıdır. Ayumu shogi oyununda onu yenmeyi başardıktan sonra, senpai Urushi’ye duygularını itiraf edeceğine yemin eder. 

Acemi Ayumu, Urushi ile her saniyenin tadını çıkarmaktadır ancak yine de onu shogi’de yenmekten çok uzaktadır. Ayumu, kendisine verdiği sözle, duygularını Urushi’ye itiraf etme şansı yakalayacak mı?

 

9. Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta

Stüdyo: Project No.9

Kategori: Komedi, Romantik

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2022

Konu: Hikaye, ortaokulda sevgili olan ancak birbirlerine giderek daha fazla sinirlenmeye başlayan ve mezuniyetlerini ayrılmak için bahane eden eski bir çift olan Mizuto ve Yume'ye odaklanıyor. Ancak lise başlamadan bir gün önce ikisi de hiç beklenmedik bir haber alır: Ebeveynleri evlenmeye karar vermişlerdir! Ebeveynlerinin mutluluğuna öncelik vermek isteyen ikili, ilk tahrik olanın kaybettiği bir kardeş kuralı koyarlar. Ancak aynı çatı altında birbirlerine ne kadar ilgisiz kalabileceklerdir?

10. Tensei Kenja no Isekai Life: Dai-2 no Shokugyou wo Ete, Sekai Saikyou ni Narimashita

Stüdyo: Revoroot

Kategori: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yayın Tarihi: 4 Temmuz 2022

Konu: Siyah bir şirket çalışanı olan Yuuji Sano, evde işini bitirirken başka bir dünyaya çağrılır. Diğer dünyadaki mesleği Canavar Terbiyeciliği, maceracı olmayı zorlaştıran bir iş olarak kabul edilmektedir. Bununla birlikte, birkaç sihirli kitap okuyarak ve tanıştığı bazı slimelar sayesinde büyülü güçler kazanır ve artık Bilgedir. Yuuji ezici bir güç elde etmiştir, ama acaba gücünün farkında mıdır? 

11. Shadows House 2nd Season

Stüdyo: -

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi: 9 Temmuz 2022

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

12. Kinsou no Vermeil: Gakeppuchi Majutsushi wa Saikyou no Yakusai to Mahou Sekai wo Tsukisusumu

Stüdyo: Staple Entertainment

Kategori: Okul, Fantastik, Shounen

Yayın Tarihi: 5 Temmuz 2022

Konu: Kraliyet Ortigia Sihir Akademisi'nde çağırma büyüsü dersinde başarısız olmanın ve yılı tekrarlamanın eşiğinde olan Alto, bir büyü kitabına rastlar. Sihirli bir daire çizerek mühürlü iblis Vermeil'i çağırır ve onu hizmetçisi yapar. Antik çağlardan beri korkulan bu şeytan, Alto'dan tutkulu öpücükler yoluyla elde ettiği sihirli enerjiye günlük olarak ihtiyaç duyar. Alto'nun çocukluk arkadaşı Lilia, ilişkilerini kıskanmaya başlarken, diğer öğrenciler de bu eşi benzeri görülmemiş tanıdık yüzünden şaşkınlığa uğramışlardır.  Başarısızlığın eşiğindeki bir sihirbazın ve dengesiz şeytan kız kardeşin kraliyet yolu fantezisi başlıyor!

13. Engage Kiss

Stüdyo: A-1 Pictures

Kategori: Komedi, Romantik 

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2022

Konu: Veyron City: Pasifik Okyanusu'nda yeni enerji kaynaklarının keşfinden yaratılan mega yüzen bir metropol. Bölgede küçük bir işletmenin sahibi olan genç bir adam olan Shuu, pervasız harcamaları nedeniyle yetersiz bir hayat sürmektedir. Kisara isimli iblis bir kız ise, Shuu'nun ofisinin kapısını aşındırmakta ve sürekli onun için endişelenmektedir. Kisara, Veyron şehrinde bir liseye başlar ve ofis işlerinden tut ev işlerine kadar herşeyi kontrol altına alır. Bu arada Ayano, Shuu'nun eski kız arkadaşı, seçkin bir PMC ajanıdır. Ve bir zamanlar kahramanımız ile aynı şirkette çalışmıştır. Böylece yapay bir adada geçen, biraz sıra dışı bir ilişki içinde olan üç kişinin şamatacı romantik komedisi de başlamış olur.

14. Kumichou Musume to Sewagakari

Stüdyo: feel., Gaina

Kategori: Komedi, Yaşamdan Kesitler

Yayın Tarihi: 7 Temmuz 2022

Konu: Tooru Kirishima, Sakuragi suç ailesinin sağ koludur. Onun için iş, şiddetli içgüdülerinin çılgına dönmesine izin vermek için mükemmel bir bahanedir ve ona 'Sakuragi'nin Şeytanı' lakabını kazandırması pek uzun sürmez. Onun gaddar doğasının önünde hiçbir şey duramayacak gibi görünmektedir. Ancak, patronu tarafından daha önce hiç bulaşmadığı bir görev verilir: kızına bakıcılık yapmak. Bu, küçük bir kız ve onun yakuza bakıcısının yürek ısıtan (ya da kan donduran?) hikayesi!

 

15. Isekai Ojisan

Stüdyo: -

Kategori: Komedi, Fantastik, Isekai

Yayın Tarihi: 6 Temmuz 2022

Konu: On yedi yıl önce Takafumi'nin amcası komaya girer, ancak şimdilerde adeta mezarından dirilen bir adam gibi geri dönmüştür. Kısa bir süre sonra Takafumi iki tuhaf şey farkeder: Amcası video oyunlarına her şeyden çok değer vermektedir ve komadayken aslında başka bir dünyaya kahraman olarak gönderilmiştir. Takafumi, sadece kelimenin tam anlamıyla büyülü bir amcayla aynı odada kalmak zorunda değil, aynı zamanda adamı yirmi yıllık geçmiş hakkında da yakalaması gerekiyor: akıllı telefonlar, yüksek hızlı internet, modern anime kinayeleri.. ve 90'ların konsol savaşları!

 

16. Hoshi no Samidare

Stüdyo: NAZ

Kategori: Aksiyon, Macera, Komedi, Dram

Yayın Tarihi:Temmuz 2022

Konu: Dünya tehlike altındadır ve dünyanın tek umudu, prenses ve şövalyeleridir. Sör Noi Crezant, nam-ı diğer Kertenkele Şövalye, Prenses Samidere'yi bulma ve dünyayı  Bisküvi Balyoz ile ikiye ayırmaya çalışan büyücü Animus'dan koruma görevlerinde büyük şövalye Yuuhi'nin yardımlarını istemek için dünyaya gönderilmiştir. Ancak, ne Yuuhi bu kahramanlık işlerinin bir parçası olmak istemektedir; ne de Prenses, Sör Noi'nin umduğu gibi dünyayı kurtarmak niyetindedir. Yuuhi'yi zor bir karar beklemektedir.

 

 

17. Utawarerumono: Futari no Hakuoro

Stüdyo: -

Kategori: Aksiyon, Dram, Fantastik

Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2022

Konu: Utawarerumono oyunundan ilham alan animenin üçüncü sezonudur. Aldatma Maskesi olaylarından sonra, Yamato İmparatorluğu şimdi önündeki her şeye boyun eğdirmek isteyen acımasız bir gaspçı tarafından demir yumrukla yönetilmektedir. İmparatorluk ordusunun gücüne karşı, tüm ulusların ve generallerin, bu tehlikeli ve dünyanın dengelerini değiştirecek savaşta bir taraf seçmeleri gerekmektedir. Sırlar açığa çıkacak, dostluklar sınanacak, savaşlar yaşanacak. Barış ve düzen yeniden sağlanacak mı yoksa ne pahasına olursa olsun zafer sonun başlangıcı mı olacak?

 

18. RWBY: Hyousetsu Teikoku

Stüdyo: Shaft

Kategori: Aksiyon

Yayın Tarihi:  3 Temmuz 2022

Konu: Remnant dünyasında insanlar ve Faunuslar (insan-hayvan melezleri); Grimm tehdidine rağmen günlük yaşamlarını sürdürmektedir. Adanmış kadın ve erkek Avcılar, Grimm'le hem özelleştirilmiş silahlarla hem de kişinin ruhunun enerjisinden türetilen benzersiz yetenekleri olan kendi "Görüntüler" ile savaşır. Bazı savaşçılar, silahlarına temel özellikler kazandırmak için kristalize bir enerji iticisi olan "Toz" da kullanır. Bu tehlikeli iş kolunda hayatta kalmak için sıkı bir eğitim şarttır. Bu amaçla, Kalıntı'nın dört Krallığının her biri, lisanslı Avcı olma özlemi taşıyan çocukları uygun şekilde yetiştirmek için okullar kurar.

Vale Krallığı'ndaki Beacon Academy'de, gelecek vaat eden avcılardan oluşan grup Team RWBY, ilk kez sahneye çıkmaktadır: her biri farklı bir geçmişe sahip olan Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna ve Yang Xiao Long. İşbirliği yapmayı başarabildiklerinde, Beacon'ın müdürü Profesör Ozpin'in bile dikkatini çeken müthiş bir güç ortaya çıkmaktadır. JNPR Takımındakiler gibi diğer öğrencilerin yanı sıra, onları Beyaz Diş olarak bilinen aşırılık yanlısı Faunus grubuyla karşı karşıya getiren maceralara atılırlar. Her karşılaşma onları, çatışmaları gölgelerden yöneten gerçek kötülere daha da yaklaştırmaktadır.

 

19. Fuuto Tantei

https://youtu.be/sHk6ZZUF_LQ

Stüdyo: Studio Kai

Kategori: Aksiyon, Macera, Dram, Gizem, Doğaüstü Güçler

Yayın Tarihi:  1 Ağustos 2022

Konu: Fuuto şehrinde suçlular, kendilerini 'Dopants' olarak bilinen süper güçlü canavarlara dönüştürmek için Gaia Anıları cihazlarını kullanırlar ve barışçıl şehirde ortalığı kasıp kavururlar. Bununla birlikte, bu suçlularla savaşmak için Gaia Anıları'nı kullanan kahramanlar da vardır; bunlardan biri, katı dedektif Shotaro Hidari’dir. Esprili ortağı Philip’in yardımıyla ikisi, Fuuto şehrinin efsanevi kahramanı Kamen Rider W‘ye dönüşür.

Fuuto’daki birçok suçtan sorumlu şeytani örgüt Museum’un düşüşünden sonra Gaia Anıları'nın üretimi ve dağıtımı durur. Ancak, kalıntıları hala sokaklardadır ve karaborsada yüksek fiyatlarla satılmaktadır. Bu nedenle, Narumi Dedektiflik Bürosu kahramanlarının henüz dinlenmek için zamanları yoktur. 

Görevin zorlu doğasına bakılmaksızın, Kamen Rider W; Fuuto’ya zarar verenlerin kaçınılmaz olarak peşlerine düşeceğini garanti etmektedir.

 

20. Isekai Yakkyoku

Stüdyo: Diomedea

Kategori: Fantastik, İsekai

Yayın Tarihi:  10 Temmuz 2022

Konu: Dünyaca ünlü tıbbi araştırmacı Kanji Yakutani, kız kardeşini tedavisi olmayan bir hastalık yüzünden kaybettikten sonra hayatını yeni ilaçlar bularak hastalarını iyileştirmeye adamıştır. Kendisini bu çalışmalara o kadar fazla kaptırmıştır ki vücudu bunu kaldıramaz ve 31 yaşında hayata veda eder. Eski eczacımız kendisini öldükten sonra vücuduna yıldırım çarpan 10 yaşında bir çocuğun bedeninde bulur ve saygın De Médicis ailesinin bir çocuğu olan Falma ismindeki birisi olarak bir ortaçağ dünyasına reenkarne olduğunu keşfeder.

Falma, vücudunun ilahi sanatların—koruyucu ilahlardan gelen kutsamalarla verilen büyüler—var olduğu bu dünyadaki koruyucu ilaç ilahına konaklık yaptığını fark eder. Falma'ya, efsanevi ilahi yaratma-indirgeme sanatları ve insanların vücutlarındaki hastalıkları anında teşhis etme yeteneği bahşedilmiştir.

Çok geçmeden sadece asillerin tıbbi bakımdan yararlanabildiğini ve bu bakımın da en iyi ihtimalle etkisiz ve en kötü ihtimalle zararlı olduğunu öğrenen Falma, bulunduğu dünyadaki tıbbın içler acısı durumda olduğunu fark etmiştir. Modern bilgisini ve ilahi güçlerini kullarak Falma, genç yaşına rağmen yavaş yavaş bir eczacı olarak kendisine bir isim yapacak, hatta imparatorluk sarayı tarafından bile tanınan birisi haline gelecektir. Falma sonunda kendi eczanesini açtığında, San Fleuve İmparatorluğu'ndaki sağlık hizmetlerini iyileştirme ve herkes için erişilebilir hale getirme hedefini sürdürmeye karar verir. (Bkz. Kaynak)

21. Saikin Yatotta Maid ga Ayashii

Stüdyo: SILVER LINK., Blade

Kategori: Komedi, Romantik, Shounen

Yayın Tarihi:  Temmuz 2022

Konu: Güzel hizmetçi Lilith, işvereninin oğlu Yuuri'nin çeşitli kaprislerine dayanması için kısa süre önce işe alınmıştır. Ancak Yuuri, aşırı şüpheciliğle arkasından bir fesatlık planladığından çekinerek hep sınırlarda dolanmaktadır. Paranoyasına rağmen, Lilith Yuuri'den hoşlanmaya başlar ve bağlarını ilerletebilmek için sık sık onunla dalga geçer. Bu tuhaf romantik komedi, temkinli Yuuri ve olağanüstü çekici hizmetçisi arasındaki ilişkiyi konu almaktadır.

22. Warau Arsnotoria Sun!

Stüdyo: LIDENFILMS

Kategori: Aksiyon, Oyun

Yayın Tarihi:  6 Temmuz 2022

Konu: -

23. Love Live! Superstar!! 2nd Season

Stüdyo: Sunrise

Kategori: Yaşamdan Kesitler, Müzik, Okul

Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2022

Konu: Serinin ikinci sezonudur.

24. Tokyo Mew Mew New ♡

Stüdyo: Yumeta Company, Graphinica

Kategori: Komedi, Fantastik, Romantik, Bilim Kurgu, Shoujo

Yayın Tarihi:  6 Temmuz 2022

Konu:  -

25. Shin Tennis no Ouji-sama: U-17 World Cup

Stüdyo: M.S.C, Studio Kai

Kategori: Okul, Spor

Yayın Tarihi:  Temmuz 2022

Konu:  Shin Tennis no Ouji-sama OVA vs. Genius 10 serinin ikinci sezonudur.

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

Saiki0249
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

Hataraku Maou-sama çıkalı kaç yıl oldu en sonunda yeni sezonu geliyor. Boş isekailerden sonra bir nostalji yapacak

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları