Teasing Master Takagi-san Animesinin 2. Sezonunun Tanıtım Videosu Yayınlandı

Prömiyer 7 Temmuz'da gerçekleşecek.

Sōichirō Yamamoto'nun Teasing Master Takagi-san (Karakai Jōzu no Takagi-san) mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi Cumartesi günü, Teasing Master Takagi-san ikinci sezonu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda animenin 7 Temmuz’da saat Tokyo MX’te, daha sonra AT-X, YTV, BS-NTV ve J: COM TV’de yayınlanacağı duyuruldu. Seri, Japonya'da Netflix'te yayınlanacak. Ayrıca, videoda Yuiko Ōhara'nın seslendirdiği  "Zero Centimeters" açılış tema müziği de duyuluyor.


Site aynı zamanda yeni bir ana görsel paylaştı ve iki oyuncuyu daha açıkladı.

Nishikata'nın Hikajō ile ilgilenen sınıf arkadaşı Hamaguchi rolünde Kouki Uchiyama


Takagi-san'ın yetişkin benzeri sınıf arkadaşı Hōjō rolünde Aoi Yūki


Yönetmen Hiroaki Akagi, Shinei Animation'da seriyi yönetecek . Shin'ya Une, yönetmen yardımcısı olarak görev yapıyor ve Kanichi Katou (Black Clover, Idol Time PriPara), Aki Itami (Flowers of Evil, The Comic Artist and His Assistants) ve Hiroko Fukuda (Amanchu! Advance, Uchi no Oochopus) serinin yeni yazarları olacaklar. Aya Takano karakterleri, Takuji Mogi ve Natsuko Kondou ise yan karakterleri tasarlamak için geri dönüyor. Hiroaki Tsutsumi de ilk sezonda olduğu gibi müzikleri besteleyecek.

Rie Takahashi ve Yuuki Kaji, yeniden Takagi-san ve Nishikata rollerini üstlenecekler.

TV animesinin ilk sezonu Ocak 2018’de “Anime no Me” programlama bloğunda prömiyer yaptı ve Yamamoto’nun Ashita wa Doyōbi mangasından uyarlandı. Crunchyroll, animeyi Japonya ile eş zamanlı olarak, Funimation ise İngilizce dublajıyla yayınladı.

Yen Press, mangayı İngilizce çevirisi ile yayınlıyor.

Kaynak: ann