Azur Lane: Crosswave 2020 Yılında PS4 İçin Çıkıyor

29 Ağustos'ta Azur Lane deniz savaşına dayalı yeni gemi oyunu Japonya'da çıkacak.

Idea Factory International Perşembe günü yaptığı açıklamada, 2020'de PlayStation 4 için Felistella ve Compile Heart'ın Azur Lane: Crosswave oyununu Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasaya süreceğini açıkladı.

Oyun Japonya'da 29 Ağustos'ta çıkacak.

                                                               

Oyun Shanghai Manjuu ve Xiamen Yongshi'nin Azur Lane akıllı telefon oyununa dayanıyor. İOS ve Android cihazlar için olan orijinal oyunda, oyuncular çeşitli ülkelerden 20. yüzyılın başlarındaki savaş gemileri toplarlar ve altı tane savaş filosu kurarak düşmanlarla savaşmak için kullanırlar. Shanghai Manjuu ve Xiamen Yongshi oyunu geliştirdi ve bilibili Mayıs 2017'de Çin'de yayınladı. Shanghai Yostar, oyunu Eylül 2017'de Japonya'da piyasaya sürdü. oyunun İngilizce versiyonunu Yostar, geliştiriyor. ABD ve Kanada’da geçen Ağustos’ta kapalı bir beta başlatıldı ve o ay içinde açık bir beta duyurusu yapıldı.

Yostar Azur Lane: Crosswave oyununu bu şekilde açıklıyor:

Azur Lane en iyi strateji ve 2B atıcı oyunlarını birleştiren etkileşimli bir dövüş sistemine sahiptir. Oyuncular, bir filoya komuta edecek ve iki bölüme ayrılacak Vanguard Filosu ve Ana Filo. Vanguard, grev ve temizlik operasyonlarından sorumluyken, Main Fleet ise ateş desteğine ve düşman gemilerine hasar vermeye odaklanmalı. Bu oyunda Strateji çok önemli oyuncular açık denizlerde başarılı olmak istiyorlarsa filolarını dikkatlice inşa etmelidirler. Oyuncular, filolarını Akademi ve Yurtlar yoluyla üslerinden güçlendirebilirler; burada tecrübe puanı kazanabilir, dükkandan eşya alabilir veya Sınıfta becerilerini geliştirebilirler.

Orijinal oyun bir anime uyarlaması aldı.

Kaynak:ANN