The Royal Tutor Anime Film Fragmanı Sadist İkiz Prensler Tanıttı

Shōgo Sakamoto açılış şarkısını yapmak için geri dönüyor.

Avex perşembe günü The Royal Tutor Anime filmini yayınlamaya başladı. Video ikiz sadistik prensler  Ivan Aleksandrovich Romano ve Eugene Aleksandrovich Romano "Romano krallığının ikiz prensleri" gösterilirken Shōgo Sakamoto'nun açılış şarkısını duyuyoruz.

 

Avex ayrıca Animenin kapanış şarkısı "Prince Night~Doko ni Itanosa!? MY PRINCESS~."i yayınladı.

Keisuk Ueda, Yūya Asato, Yūto Adachi, Daisuke Hirose ve Shouta Aoi sırasıyla Heine, Kai, Bruno, Leonhard, ve  Licht rollerine animede ve sahne müzikalinde (The Royal Tutor -The Musical II-) sahne alıyorlar.

Shōhei Hashimoto ve Shōgo Sakamoto kadroya Ivan Aleksandrovich Romano (sağdaki) ve Eugene Aleksandrovich Romano (soldaki) olarak katılıyorlar.

16 Şubat 2019'da film yayınlanacak. Katsuya Kikuchi tekrardan filmi yönetiyor. Kimiko Ueno da senaryo için geri dönüyor. Rena Okuyama karakter dizaynı ve animasyon yönetimi şefi olarak devam ediyor.  Hozumi Gōda ve Keiji Inai ses direktörü ve müzik besteleyici olarak görev alıyorlar.


 

Yeni müzikal Tokyo'da "Tokyo Dome City" ve Kobe'de "Kobe International House Kokusai Hall" 2019 Nisan, 11-14 tarihleri arasında gelicek. 

Anime Japonya'da 2017 Nisan ayında Higasa Akai'nin mangasından uyarlandı ve Crunchyroll'da İngilizce altyazılı izlenebilir.

İlk müzikal 2017 Eylül ayında Tokyo'da ve Osaka'da gerçekleşmişti.  Kōtarō Yoshitani, müzikali yöneten isimdi. 

Higasa Akai'nin mangasını Yen Press ingilizce e-book olarak 2015'te yayınladı:

Grannzreich Kralı sarayda Kraliyet Hoca görevini alıcak birisi arıyordu.  Heine Wittgenstein boyuna göre çok büyük bir iş alıcaktı !  Krallığın dört prensi var ve her biri oldukça farklı bir kişiliğe sahiptir. Küçücük yeni hocaları onlara bir şeyler öğretebilecekmi? Eğitim boyutunda bir komedi!

Akai mangayı 2013 Ekim'de Monthly G Fantasy'de yayınladı. Square Enix 27 Nisan'da 11 cildi yayınladı.


Kaynak