Koi wa Ameagari no You ni TV Animesi Oyuncu Kadrosunu, Açılış Temasını Açıkladı

CHICO with Honeyworks açılış temasını performe ediyor.

Jun Mayuzuki'nin Koi wa Ameagari no You ni (Love is Like After the Rain) isimli mangasından uyarlanan TV animesi için açılan web sitesinde yayın tarihi, ana oyuncu kadrosu ve açılış teması yayınlandı.

Animenin yıldızları şöyle:

Sayumi Watabe, 17 yaşındaki Akira Tachibana'yı canlandırıyor. Tachibana, duygularını ifade etmekte zorlanan lise 2. sınıf öğrencisidir, genellikle sakin ve aklı başındadır. Bir zamanlar atletizm klübünün asıydı, ancak bir yaralanma sonrasında çalışmayı bıraktı ve şimdi aile restoranı Garden'da yarı zamanlı çalışıyor.



Hiroaki Hirata, 45 yaşındaki Masami Kondo'yu canlandırıyor. Kondo, aile restoranı Garden'ın müdürüdür ve  yalnız bir babadır. 



Emi Miyajima, 17 yaşındaki Haruka Kyan'ı canlandırıyor. Kyan, Akira'nın yakın arkadaşıdır ve atletizm klübünün üyesidir. Akira'nın yaralanması ile bir şekilde bağlantısı vardır ve Akira çalışmayı bıraktıktan sonra onun için endişeleniyordu. Arkadaşlıklarının bir zamanlar olduğu gibi iyi olduğu dönemlere dönebilmeyi ümit ediyor. 



Haruka Fukuhara, 17 yaşındaki Yui Nishida'yı canlandırıyor. Akira ile Garden'da yarı zamanlı çalışır. Işık saçan, sevgi dolu ve sevimli şeyleri seven biridir. 



Manganın ayrıca illüstre edilmiş bir kitap serisi de 9 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Kitap aynı zamanda anime yapımı, röportajlar ve set tasarımlarını da içerecek. 

Anime 11 Ocak'ta Fuji TV ve diğer kanallarda yayınlanacak. Ayrıca Japon dışında da Amazon Prime Video servisi üzerinden erişilir olacak. 

Ayumu Watanabe (Space Brothers, Mysterious Girlfriend X, Gurazeni, Ace Attorney) seriyi  Wit Studio adına yönetecek. Deko Akao (First Love Monster, Noragami, Snow White with the RedHair) seri kompozisyonlarını ele alırken, Yuka Shibata (Kimi ni Todoke 2nd Season, Magical Sisters Yoyo & Nene) karakter tasarımlarını ve animasyonları üstlenecek. Ryo Yoshimata (Shin Megami Tensei Devil Children) şarkıları besteleyecek. Aimer (Fate/stay night: Unlimited Blade Works, Kabaneri of the Iron Fortress, No. 6, Terror in Resonance) ise kapanış şarkısı olan "Ref:rain." isimli şarkıyı performe edecek.

Mayuzuki mangayı Shogakukan'ın aylık Big Comic Spirits'te 2014 yılında yayımlamaya başladı, 2016'nın başlarında ise haftalık Big Comic Spirits'e transfer oldu. Shogakukan, 10 Kasım'da manganın dokuzuncu cildini yayımladı. Manga 1.7 milyon sattı ve bu manga, 25 Mayıs 2018'de Japonya'da vizyona girecek bir live-action filme de ilham verdi. 

CHICO with Honeyworks açılış şarkısı olan "Nostalgic Rainfall" şarkısını performe ediyor.

Animenin ilk fragmanını bir kez daha izlemek isteyenler:

kaynak: ann