Türk Anime İzleyicisi Favori Erkek Karakterini Seçiyor

Anketler silsilesi devam ediyor...

Önceki anketimizde sizden favori kadın karakterlerinizi seçmenizi/yazmanızı istemiştik. 1 aylık süreç içerisinde kaydadeğer bir katılımcı sayısına ulaşmamız ikinci anketi açmam için bana güç verdi. Şimdi anketimizin sonuçlarına bi' göz atalım.

Oy Toplamı: 1925

Sıralamalar:

1) Zero Two (148 oy)

2) Shiro (122 oy)

3) Chitoge Kirisaki (91 oy)

4) Rias Gremory (81 oy)

5) Mikasa Ackerman (79 oy)

Diğer şıkkı için 40 oy gelmiş olup yorumlarda belirtilen karakterler şu şekildedir: Hange Zoë, Catherine Ward, Inoue Orihime, Ryuugu Rena, Bishamon, Alice Nakiri, Fremy Speeddraw, Teresa, Nyaruko, Lisa Lisa, Tanya von Degurechaff, Saya Kisaragi, Ritsu Kawai, Oscar François de Jarjayes, Albedo, Kirino Kousaka, Yumeko Jabami, Integra Fairbrook Wingates Hellsing, Sofiya Pavlovlena, Suou Pavlichenko, Hotaru, Riko & Ako Suminoe, Riruka Dokugamine.

Şu notu da düşeyim: Bu anketler daimi olarak açık kalacağından rakamlar ilerde elbette değişkenlik gösterebilir. Şimdi sıradaki anketimize yol alma vakti...


                                      [--Teknik aksaklık sebebiyle yeniden yüklenmiştir--]

* Kapsamlı bir anket olması için listede yaklaşık 100'e yakın karakter bulunuyor. Eğer ki listenin hiçbirisi damak tadınıza uymuyorsa "Diğer" şıkkını seçebilir ve bunu yorumlarda belirtebilirsiniz.

**Listeyi oluştururken MAL, AniDB, Reddit gibi sıkça kullanılan sitelerdeki anket/listeleri baz aldım. Bazı animelerden birden fazla karakter görebilirsiniz. 

***Anket sonuçları haricinde favori 3 (ya da 5 size kalmış) karakterinizi de yorumlar kısmına yazarsanız bunun sonuçlarını da ayrıca gelecek anketimizde (eğer olursa) açıklayabilirim.