Yuri!! One Ice Kapalı Tema Parkı
Bu yere sırf bu yemeklerin görünüşleri için bile gidilir.. Keyifli okumalarr.

Yuri!! One Ice Kapalı Tema Parkı

Tokyo'daki Shinjuku Marui Annex mağazası Salı günü bir Yuri!! One Ice için planlarını  açıkladı Buz işbirliğinde etkinlik. Mağaza, Yuri, Yuri ve Victor'u hayvan kigurumi içinde işbirliği için tanıtım görüntüsüyle açıkladı.

1 Mart - 26 Mart tarihleri ​​arasındaki mağazanın altıncı katındaki "Şinjuku Marui Eklentisindeki Buz Kale Hasetsu Şube Ofisi" etkinliği düzenlenecek. Etkinlikte satın alınabilecek yeni ürünlerin yanı sıra en azından harcama yapan EPOS Card üyeleri Mağazadaki 3.000 yen (US $ 26) özel Yuri için bir ödül piyangosu alacak !!! Buzeşyaları üzerine. Ödüller arasında üç tür yaşam boyu halı, üç tip mini karakter duran kesik ve üç tür yer imi yer alıyor. Mağaza, gelecekte daha fazla etkinlik detayı açıklayacak.

Tokyo'nun Ikebukuro semtindeki Sunshine City alışveriş kompleksinin içinde yer alan kapalı bir tema parkı olan Namja Kasabası, ayrıca Salı günü hayvan giysilerindeki anime yıldız triosunu ortaya çıkardı . Süper kaykaycılar, Namja Kasabası'ndaki Yuri'yi tanıtmak için kedi kulak hoodies'inde görünür !!! 3 Mart - 7 Mayıs tarihleri ​​arasında oynayacakları Ice temasında.



Her zamanki gibi, kapalı mekan tema parkının en yeni anime teması, özel bir işbirliği yemek menüsüne sahip olacak. Yuri'nin en sevdiği yemek, domuz eti kasesi var olacak. İki yemekte Pichit'in hamsterı ve Victor'un köpeği bulunuyor. Özel menüden sipariş verenlerin orijinal bir kartpostal alacak.



Satılık Bazı Eşyalar:

    Akrilik sehpalar (dokuz çeşit) 
    950 yen (yaklaşık 8 US $)


    Kesilmiş yastıklar (dokuz çeşit) 2,160 
    yen (US $ 19)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları