Yeni Power Rangers filmi'nin fragmanında dönüşmüş karakterler gözüküyor
Lionsgate'in Mart'da çıkacak olan filmi, Zords, Zordon, Alpha 5, Goldar ve Rita Repulsa'yı önizleme yapıyor

Lionsgate(şirket) Perşembe günü yeni bir video yayınladı. Fragmanda ana karakterlerin Zords, Zordon, Alpha 5, Goldar ve Rita Repulsa ile dönüşümünü gösteriyor

Lionsgate, yeni Power Rangers filmini şöyle tanımlıyor:

Power Rangers üyeleri küçük kasabaları olan Angel Grove'da ve dünya'da uzaylı bir tehdit tarafından ortadan yok edilme eşiğinde olduğunu öğrenince olağanüstü bir şey haline gelmesi gereken beş sıradan lise öğrencisini izliyor. Kader tarafından seçilen kahramanlarımız, gezegeni kurtarabilecek tek kişi olduklarını hızla keşfederler. Ancak bunu yapmak için, gerçek hayatta olan sorunları aşmaları ve Power Rangers olarak çok geç olmadan bir araya gelmeleri gerekiyor.


Film, bir gecikme sonrasında 24 Mart'ta yayınlanıcak. Filmdeki karakterler:

Dacre Montgomery -Kırmızı Ranger Jason olarak oynayacak

Image

Naomi Scott -Pembe Ranger Kimberly olarak oynayacak

Image

Ludi Lin -Siyah Ranger Zack olarak oynayacak

Image

R.J. Cyler -Mavi Ranger Billy olarak oynayacak

Image

Becky Gomez -Sarı Ranger Trini olarak oynayacak 

Image

Ana karakterlere ek olarak, Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston Zordon olarak, Elizabeth Banks Rita Repulsa olarak, David Denman Sam Scott ( Kırmızı Ranger'ın babası ) olarak oynayacak.

Dean Israelite Filmi yönetecek. John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Max Landis, Zack Stentz ve Ashley Miller film'in senaristleri olacak.

Image

Brian Tyler film'in fon müziğini besteliyor, Kelli Jones kostüm tasarımcısı olarak görev yapıyor, Hamish Purdy Tasarım setinden sorumlu, Weta Workshop (şirket) takım elbise tasarımını ve görsel efektleri hallediyor, Paul Jennings dublör koordinatörlüğü yapıyor ve Matt Lloyd Fotoğraf yönetmenliği yapıyor.

Allison Shearmur ve Brent O'Connor baş yapımcı olarak görev yapıyor. Haim Saban, Brian Casentini Wyck Godfrey ve Marty Bowen filmi yönetiyor.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları