Yarım Kalmış Animeler
Mangası devam eden veya mangasına göre yarım kalmış animeleri buradan bulabilirsiniz. Eğer devamını merak ediyorsanız mangasından devam edebilirsiniz.

Ao Haru Ride

Ao Haru Ride

Sadece bir sezon süren ve yarıda kalan bir animedir. Gercekten hikayesi çok etkileyici fakat devam ettirmedikleri için çoğu izleyici hayal kırıklığına uğradı. Fakat ben mangasından devam etmenizi öneririm. Çünkü mangasıda en az animesi kadar etkileyici ve asıl heyecanli bölümler devamında oluyor.

KONUSU

Futuba, ortaokulda şirinliği ve güzelliği nedeniyle diğer kızlar tarafından dışlanmıştır çünkü erkekler Futuba'dan hoşlanmakta ve de bu diğer kızları sinir etmektedir...Ortaokulda onun için tek güzel olan şey hoşlandığı çocuk Tanaka-kun'dur, o da birden okul değiştirip ortalıktan kaybolur.

Ortaokul yıllarını yalnız geçiren Futuba, liseye başladığında yeni bir başlangıç yapmaya karar verir.Erkekler onu itici bulsun diye çok yer, kızsal hareketler yapmaz, her şeye aşırı tepki gösterir.Böylelikle arkadaş edinebilmiştir.Yine böyle okulda takıldığı bir gün karşısına ilk aşkı Tanaka-kun çıkar ama şimdiki adı Mabuchi'dir.

Vampire Knight

Vampire Knight

İki sezonluk bir animedir. Mangası bitmiştir fakat mangasına göre yarıda kalmıştır. Hem de en heyecanlı yerinde bitirmişler umarım 3. Sezonu gelir fakat biteli uzun yıllar geçti.

KONUSU

Özel bir yatılı okul olan Cross akademisi normal okulların aksine gece ve gündüz sınıflarından oluşan farklı bir okuldur . Gündüz sınıfı normal insanlardan gece sınıfı ise vampirlerden oluşmaktadır.Okulun amacı vampirlerle insanlar arasında kalıcı barışı sağlamaktır. Ancak gece sınıfının vampirlerden oluştuğunu bütün okulda yalnızca müdür ve iki muhafız bilmektedir . Bu iki muhafız Yuuki ve Zero dur. 

   Gece sınıfının başında ise bütün vampirlerin saygı gösterdiği Kuran Kaname bulunmaktadır.Gündüz sınıfları gece sınıflarını her sabah ilgiyle beklemektedirler.Onların korunmasını ise Yuuki ve Zero sağlar.Kaname, Yuuki'yi bir vampir saldırından kurtarmıştır ve Yuuki bunun dışında geçmişinden herhangi bir şey hatırlamamaktadır.   


Bleach

Bleach

Ne yazık ki Bleach'in de animesi mangasına göre yarım kalan animelerden. Mangasının yarım kalması kulaktan dolma da olsa bu animenin yaratıcısının para sıkıntıları ve bir stüdyoyla anlaşamaması. Umarım devamı gelir.

KONUSU

Ichigo Kurosaki, ruhları görmek gibi özel bir yeteneği olan, asi bir gençtir. Hikaye, tuhaf giyinmiş bi yabancı birdenbire Ichigo'nun yatak odasında görünüvermesiyle başlar. Bu yabancı onun kendisini görmesine şaşıran Shinigami Rukia Kuchiki'dir. Tartışmaları bir hollow (şeytani ruh)'un ortaya çıkmasıyla kesilir.

Noragami

Noragami

Çok sevilen bir anime olan Noragami herşeyi yarıda bıraktı gibi duruyor. Daha 3. sezon için net bir haber çıkmadı umarım en kısa zamanda 3. sezon duyurusu gelir.

KONUSU

Anime, 8 milyon tanrının yaşadığı, ölü ruhların bu tanrılara hizmet ettiği ve diğer ruhların ise insanların işlerine burnunu soktuğu bir evrende geçiyor. Hiyori Iki ortaokul öğrencisidir ve sınıf arkadaşları tarafından dalga geçilen biridir. Daha fazla dayanamayıp gizlice ağlamak üzere tuvalete giden Hiyori, duvarda bir telefon numarası ve altında da Senin sorunları çözeceğim yazan bir mesaj görür. Hiyori bu numarayı arar ve karşısına acınası bir halde olan, işsiz, evsiz ve kendine tanrı diyen biri çıkar. Işe yaramaz biri gibi görünmesine rağmen bu tanrının özel bir gücü vardır: bu dünyadaki herkesi kesebilmek.

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları