Yamada-kun ve Yedi Cadılar Mangasının Bitmesine Son 5 Bölüm
Yamada-kun ve Yedi Cadılar

Yamada-kun ve Yedi Cadılar Mangasının Bitmesine Son 5 Bölüm

Image

Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'nin bu yılki sekizinci sayısının kapağında Miki Yoshikawa'nın Yamada-kun ve Yedi Cadılar mangasının beş bölüm sonra sona ereceği yazıldı.Amazon Japonya  kapak resmini önceden gösterdi.Dergi 25 Ocak'ta yayınlanıyor.Kapak ayrıca manganın bir sanat kitabı ve bir de özel baskısı olacağını duyuruyor.

Bu yılki yedinci sayı, Çarşamba günü çıkacak sekizinci sayıda manga ile ilgili çok önemli duyuru olacağını ve aynı zamanda sekizinci sayıda çok önemli bir proje hakkında ipuçları olacağını da yazıyor.

Yoshikawa, 2012'de Haftalık Shōnen Dergisinde mangayı başlattı ve Kodansha, manganın 26. cildini 16 Aralık'ta yayınladı. Kodansha 17 Şubat'ta manganın 27'nci cildi yayınlayacak.


Image


Hikaye, lise öğrencisi Yamada'nın merdivenlerde güzel bir kadın ve onur öğrencisi olan  Shiraishi'ye çarpması ve düşerken dudaklarının birbirine değmesiyle başlıyor.Kendilerine geldiklerinde ise bedenlerini değiştirdiklerini anlarlar.Zaman ilerledikçe, ikisi de bu olayın okuldaki tek gizemli olay olmadığını anlarlar.

Crunchyroll, manga bölümlerini Japonya da yurtdışına online olarak yayınlarken ,Kodansha Comics manga'yı basılı olarak yayınlıyor.

Manga, 2013'te ilk kez gösterilen canlı  bir televizyon dizisine esin kaynağı oldu. Nisan ayında 2015'te 12 bölümlük animeye uygun bir televizyon uyarlaması hazırlandı ve Crunchyroll diziyi animeye uygun akışla canlı yayınladı. Manga, sırasıyla 2014 ve 2015 yıllarında sırasıyla 15. ve 17. ciltleri içeren iki OVA'ya da ilham verdi.

Image

Yamada and the Seven Witches

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları