Trinity Seven Eternal Library & Alchemist Girl Anime Film'inin Altı Dakikası Yayınlandı
Geri dönen personelle beraber, seri 25 Şubat'ta yeni bir hikayeye başlıyor.

Avex Pictures, salı günü Trinity Seven serisinin yeni filminin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Yaklaşmakta olan anime filmi Kenji Saito ve Akinari Nao'nun Trinity Seven - The Seven Magicians adlı mangasından esinlenerek yayınlandı. Tanıtım videosu filmin 7 sahnesinden kesitler bulunduruyor ve bir hafta boyunca bu yayınlar devam edecek.

Filmin hikayesi Arata'nın yanlışlıkla Lilith'in karabüyü kitabı olan "Hermes Apocrypha"ya dokunmasıyla başlıyor. Aniden, parlak beyaz bir ışıkla sarmalanıyor ve önünde bir kız beliriyor.

Kızın adı ise Lilim ve Arata'yı babası olarak Lilith'i annesi olarak görüyor. Lilim'in gözükmesiyle Dünyada bazı şeyler değişiyor. Yasaklanmış sonsuz kütüphane uyanıyor. Kütüphanede Simyanın nihai doruk noktası mühürleniyor; Beyaz Şeytan Lordu. Beyaz Şeytan Lordu, Şeytan Lordu konumunu ele geçirmek için Arata'yı ve Trinity Seven'ı ortadan kaldırmaya çalışıyor. Beyaz Şeytan Lordu inanılmaz bir güçle Arata'ya saldırıyor ve umutsuz bir vakıayı tetikliyor. Bu esnada Arata ve Trinity Seven son savaşlarında dünyayı kurtarmak zorundalar.

Yeni senaryoda bulunanlar:

Rina Hidaka (Lilim), Arata Lilith'in "Hermes Apocrypha" adlı kara büyü kitabına dokununca ortaya çıkıyor. Lilim, Arata ve Lilith'i Anne ve Baba olarak çağırıyor.

                                                  Image

Nobunafa Shimazaki (Last Trinity), Sonsuz Kütüphane'nin Müdürü ve Beyaz Şeytan Lordu. Şeytan Lordu adayı ve sadece Arata ile savaşmak için var. Breakdown Phenomena'ya sebep olabilir ve Dünya'yı yoketmek için planlar yapıyor.

                                                                Image

M.A.O. (Anastasia L), Last Trinity olarak uyananlardan birisi ve Beyaz Şeytan Lordu'na Arata ile savaşmasını söylüyor. 

                                                          Image

Yoshino Nanjo (Master Akasha), Royal Akasha Academy'nin müdürü ve Anastasia L ile birlikte çalışıyor.

                                                      Image

Anime Filmi 25 Şubat'ta Japonya'da vizyona girecek. Televizyon serisinde görev alan çalışanlar bu filmde de görev alıyor. 

Yen Press orijinal mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve yedinci cildi 22 Kasım'da yayınlıyor. Firma seriyi şöyle açıklıyor:

      Arata Kasuga Dünyayı harap eden ve daha önemlisi kuzeni Hijiri'yi ondan çalan yıkımın sırrını           çözmek için Royal Biblia Academy'e transfer oluyor. Arata'nın önünde zorlu bir yol uzanıyor fakat         yedi güzel kız --her biri kendi alanında büyü ustası-- onun yanında iken hiçbir şey imkansız değildir.

Saito ve Nao, mangayı 2011'de Kadokawa'da basılan aylık Dragon Age Dergisinde yayınlamaya başladı, ve serinin on altıncı cildi önümüzdeki perşembe piyasaya sürülecek.

Serinin 12 bölümlük Televizyon serisi 2014'ün Kasım ayında vizyona girdi. Japonya'da Churchyroll tarafından yayınlandı. Sentai Filmworks İngilizce dublajlı Blu-Ray ve DVD'sini çıkardı. Türkçe Alt-yazılı versiyonu ise Turkanime.tv adresinde bulunmaktadır. 


AnimeNewsNetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları