Super Mario Run
Ninetndo'nun yeni oyunu Super Mario Run

Super Mario Run

Nintendo Çarşamba günü resmi Japon Twitter hesabında Super Mario Run mobil platform oyununu Mart ayında Android cihazlar için başlatacağını açıkladı. Ön kayıt Google Play aracılığıyla yapılabilmektedir.Nintendo, Aralık ayında Luigi, Yoshi ve Toad gibi  oynanabilir karakterleri ortaya çıkaran bir oyun yayın akışı başlattı.

O oyun 15 Aralık'ta iOS cihazları için piyasaya çıktı ve 40 milyon indirmeyi aştı. Bir defaya mahsus olmak üzere 9,99 ABD doları tutarında ödeme, oyunun üç moduna sınırsız erişim hakkı tanıyor. Oyun ayrıca ücretsiz olarak indirebilir, ancak oyuncuların her moda sınırlı erişimi vardır. Nintendo, Kasım ayında oyunu 151 ülkede ve bölgede başlatmayı planladığını açıkladı.

Super Mario Run diğer Mario platform oyunlarına benzer, ancak bir elle oynanabilir. Oyunun üç modu var. "Dünya Turu", Mario'nun otomatik olarak çalıştırdığı altı platformlu platform kursunun bulunduğu ana oyun modudur. "Krallık Oluşturucu" modu, oyuncuların Mario serisindeki öğeleri kullanarak kendi krallıklarını özelleştirmelerini sağlar. Oyun ayrıca, rekabetçi açık uçlu oyun için "Toad Rally" moduna da sahip olmaktadır (sonunda bayrak direği olmadan).


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları