Sonunda 2. Fairy Tail Anime Filminin Çıkış Zamanı Verildi.
Milyonlarca hayranı olan Fairy Tail'in 2. filmi yakında çıkıyor.

Japon Film şirketi GAGA cumartesi günü Fairy Tail:Dragon Cry anime filminin çıkacağına dair yeni bir web sitesi açtı.  Web sitesinde filmin 2017 ilkbaharında çıkacağı söyleniyor. Fairy Tail'in yönetmeni/yazarı Hiro Mashima cumartesi günü Twitter da Dragon Cry filminin altyazılı olacağını belirten bir tweet attı. İngilizce olacağı için nete ne zaman düşerse bize de o zaman gelir :(  Ve de film için yeni resmi bir Twitter hesabı açıldı.

Image

Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi Mayıs 2015'te bu 2. filmin çıkacağını zaten belirtmişti ancak detay yoktu. Şirket mart ayında da yeni bir proje olacağını belirtti.

Bilmeyenler için Fairy Tail'in kısa özetini de vereyim.

Genç bir büyücü olan Lucy’nin hayali, Fairy Tail loncasına katılmaktır. Seyahati sırasında Natsu adında genç bir adamla karşılaşır. Natsu’ya hayallerini anlatır ve yoluna devam eder. Ancak bir süre sonra Lucy, birtakım adamlar tarafından köle olarak satılması için yakalanır. Fakat Natsu ortaya çıkar ve Lucy’i kurtarır. Natsu çok güçlü bir ateş büyücüsü ve Fairy Tail loncasının bir üyesidir. Natsu, Lucy’e Fairy Tail’e katılmasını teklif eder. Böylece Natsu ve Lucy bir takım olurlar ve loncanın verdiği görevlere beraber katılırlar. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları