Shonen Jump Dergisi 6 Yeni Seriye Başladı, Kuroko no Basket, Beelzebub, Yazarları ve Daha Fazlası
Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yıl 9. sayı dergisi 16. sayi ve 10. sayı arasında altı yeni dizi başlatacağını açıkladı. Yeni dizi başlıkları ve yazarları şunları içeriyor:

Bokutachi wa Benkyō ga Dekinai (We Can't Study) Taishi Tsutsui tarafindan

Manga 6 Şubat'da derginin 10. sayısıyla birlikte başlıyor . Ilk bolum 54 sayfa ve renkli bir açılış sayfasına sahip olacaktır. Manga, üniversite giriş sınavları için eğitim gören bir öğrenci olan Yuiga'nın basindan gecmektedir . Bir gun iki genc ve guzel kadin önunde ortaya cıkmistir. Tsutsui, Nisekoi spinoff manga Magical Pâtissier Kosaki-chan'ı çizimiştir ve ayrıca kendisi Steins; Gate: Hiyoku Renri No Sweets Honey spinoff mangasını da yazmistir. 

ImageImage

U19 ("Under Nineteen") Yūji Kimura tarafindan

Manga, 13 Şubat'da derginin 11. sayısında yayınlanıyor. Çocuk eylemlerini anlatan manga yetişkin kuralları altında yaşayan çocukların başından geçmektedir. Kimura, daha önce "Peach Pluck" ve "Garden" adlı tek atışlı mangalari Weekly Shonen Jump'da yazmistir.

ImageImage

Robo no Ryūgakuki (A Robot's Study Abroad Chronicle) Hitsuji Kondaira tarafindan

Manga 20 Şubat'da derginin 12. sayısında yayınlanıyor. Manga, insan dünyasına gelen yeraltı dünyasından bir robotun basindan gecmektedir. Kondaira, 2015'te Weekly Shonen Jump'da yapılan "Altın Gelecek Kupası" yarışmasında, bir kez çekilen "Genjūi Toteku" mangası ile kazanmistir.

Haru Peko no Marie (Marie the Hungry), Ryūhei Tamura tarafından

Manga, 27 Şubat'da derginin 13. sayısında yayınlaniyor. Savaş-romantik komedi mangası, Taiga adında bir çocuğun ve sırrı olan , Taiga ile yaşayan bir kız çocuğunun basindan gecmektedir. Tamura, 2009-2014 yılları arasında Weekly Shonen Jump'da "Beelzebub" mangasını çizmistir.

Image

(Dr. Stone) illustrator Boichi ve orjinal yazar Riichirou Inagaki tarafindan

Manga, 6 Mart'da derginin 14. sayısıyla başlıyor. Bilim kurgu ,macera serisi, aniden dünyaya gelen en büyük "kriz" in geldiği anda ortaya çıkan şeyleri anlatiyor. Inagaki (illüstratör Yuusuke Murata ile birlikte) 2002-2009 yılları arasında "Eyeshield 21" mangasını yazmistir. Boichi Sun-Ken Rock manga'yı ve Trigun'daki hikayelerden birini çizdi: (Multiple Bullets antoloji mangasını).Yakın zamanda da Terra Formars Asimov spinoff mangasını çizdi.

ImageImageImage
Image

(Robot × Laserbeam) Tadatoshi Fujimaki tarafından

Manga, 18 Mart'ta derginin 16. sayısında başlıyor. Lise golf mangası, ilk defa golfle karşılaşan "Robot" lakaplı bir çocuğun basindan gecmektedir. Fujimaki, 2008-2014 yılları arasındaki Weekly Shonen Jump'da Kuroko'nun Basketbol mangasını seri hale getirmistir.

Image

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları