Sezonun En İyi ve En Kötüleri Listesi (29 Ocak- 4 Şubat)
İzleyicilerin her yeni bölüm için verdiği tek tek oylara göre animelerin sıralamasını sizin için derledik.

Denetleyici ekibimiz(kaynak sitenin ekibi ) 2017 kış sezonu serilerinden 27 tanesini takip ediyor ve her hafta okuyucular tarafından her bir bölüm derecelendiriliyor. Hadi gelin ANN okuyucularının sezonun en iyi ve kötü değerlendirmelerine bir göz atalım.

   Yalnızca bir şeyi akılda tutmakta fayda var ki, derecelendirmeler her serinin sadece o haftalık bölümü için veriliyor, yani puanlar serinin genel başarısını kapsamıyor. Sadece Kuzey Amerika'da legal olarak yayınlanan ve gözden geçirmek için yeterince popüler olan seriler derecelendiriliyor. Yani listenin en altındakileri "kötü" olarak değerlendirmektense "izlenebilir" demek daha mantıklı, sonuçta hepsi popüler ve fan kitlesi olan yapımlar.

   Her serinin 29 Ocak-4 Şubat arasındaki bölüm derecelendirmeleri listenin en sağında ve şu an ki sıralamayı veriyor. Önceki haftalarda sıralamalarını takip etmek için bölüm numaralarını ve çizgilerini takip  etmeniz yeterli. Eğer bölüm numarası yoksa o hafta bölümü yok demektir, o zaman da önceki hafta bölümünün puanı yerini tutması için duruyor. Her serinin çıkan ilk bölümü de ilk hafta çıkmamış ikinci hafta bölüm çıkarmış bile olsa tablonun en solunda yer alıyor.

Image

Kaynak: animenewsnetwork.com

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları