Scarlett Johansson Fena Benzetiyor!
31 Mart'ta vizyona girecek ‘Ghost in the Shell’ filminin Super Bowl Trailer'ı yayınlandı.

Paramount Pictures'ın 'Ghost in the Shell'i sinemaya uyarlaması manga ve animenin severlerince pek hoş karşılanmasa da Kasım 2016'da yayınlanan ilk fragman genel olarak olumlu bir tepki aldı. Şimdiyse Scarlett Johansson'ın oynadığı aksiyon - bilim kurgu filminin yeni bir tanıtımı Super Bowl LI'dan günler önce görücüye çıktı ve bu da önceki fragman kadar iyi. 30 saniyelik spot, hikayeyi daha az anlatıyor ancak izleyicinin ilgisini artırmak için bol miktarda aksiyon ve etkileyici sahneler barındırıyor.

Image

Rupert Sanders'ın yönettiği film, klasik Japon manga serisinin uyarlaması ve Johansson'ı Bölüm 9 isimli insan-cyborg'lardan oluşan elit bir gurubun Binbaşı'sı olarak izleyeceğiz. 

Terörle mücadele örgütü olarak çalışan Bölüm 9 bir düşmanla karşı karşıya kaldığında -ki onların misyonu Hanka Robotic'in siber teknolojideki ilerlemelerini yok etmek- Binbaşı ve ekibi tüm tehlikeli suçluları, kuklacıları ve aşırıcıları yok etmek için büyük bir maceranın içine atılacaktır.

Masamune Shirow'un anime serilerinin hayranları, filmin belirsiz olmasından endişe duysalar da orijinal anime versiyonunun ardındaki Japon yönetmen olan Mamoru Oshii, yakında vizyona girecek olan bilim kurgu filminin hem destekçisi hem danışmanı. Yönetmen Oshii daha önce Johansson'ın rolüyle ilgili "Beklentilerin çok ötesine geçti" şeklinde bir açıklama yapmış ve bu uyarlamanın "Serinin bugüne kadar ki en muhteşem filmi" olacağını söylemişti.

Ghost In The Shell, 31 Mart'ta sinemalarda vizyona giriyor ve 30 saniyelik Super Bowl tanıtımını aşağıda izleyebilirsiniz.

Filmin ilk fragmanı

Animenin yapımcısı IGN'nin anime sahnelerinden hazırladığı filmin fragmanı

Anime sahnelerinden oluşan fragman "Binbaşı Motoko'nun askerleriyiz!" dememize neden olacak türden. Benim için Motoko bambaşka olsa da Scarlett, vücut hatları ve aksiyonlu sahneleri ile anime filmindeki Motoko'nun hakkını verecek gibi duruyor. Umarız filmin geneli fragmanlar kadar iyi çıkar da, kült bir animenin patatese çevrilmesini izliyor olmayız.

kaynak: indiewire

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları