Re:Zero'dan Rem ve Ram'ın Doğum Günü Şerefine Yeni Figürler Tasarlanıyor
Re:Zero'dan Rem ve Ram'in doğum günü şerefine harika figürler tasarlandı bazılarıda yapım,tasarım aşamasında. Keyifli okumalarr.

Re:Zero'dan Rem ve Ram'ın Doğum Günü Şerefine Muhteşem Figürler

Gerçekçi anime figürleri ve Re:Zero 'lar için Akihabara merkezi ofisi Gamers 2 Şubatta Rem'in doğumgünü şerefine figürler tasarladı. Ve aynı doğum gününü paylaşan ablası Ram içinde figüre dönüştürelecek yapım aşamasındaki tasarımlar var.



Rem rakamı, US $ 12,600 fiyat etiketine rağmen pek çok ön sipariş aldı. FigureX, talebin karşılanması için heykeli 10'dan 30'a çıkardı. Rakam, kaidesiyle yaklaşık 149 santimetre (yaklaşık 4'11 ") boyunda ve rakamları oluşturmak için dijital kalıp ve yüksek performanslı 3D yazıcı kullanan FigureX, doğum gününde Rem için ön siparişler alınıyor ve müşterilerin Heykeller Ağustos ayında.

Personel ayrıca, 1 Şubat'ta Gamers'da Rem doğum günü etkinliğinin açılışında yeni bir Rem figürü açıkladı. Negriyede oturan Rem'in figürü, hafif roman dizisi sanatçısı Shinichirou Ōtsuka tarafından çizildi. Sonbaharda 1/7 ölçekli rakamın açıklanması bekleniyor.




Figür yapımcısı FigureX'in  yaptığı duyuruda pazartesi günü Ram'ın figürünü yapılacağını ve bu figüre ilham pozu olabilecek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı





Daha fazla bilgi içeren çalışmalarında bir başka Rem figürüne yönelik planlar 22 Şubat'ta açıklanacak. Etkinlikte ayrıca aşağıdaki ilan edilen rakamlar için afişler bulunuyordu:








Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları