Peach Girl'in Live-Action'u Çıkıyor!
Peach Girl animesinin Live-Action'u çıkıyor. Animede alışılmadık bronz tenli olan kıza hayran kaldım. Keyifli okumalarr.

Peach Girl'in Live-Action'u Çıkıyor!


Tatlış bir bronz kızın bulunduğu,güzel bir mangasının bulunduğu bir anime olan Peach Gir'in Live-Action'u çıkacağı duyruldu.

Koji Shintoku  Filmi yönlendiriyor ve Junpei Yamaoka senaryoları yazıyor. Kouichi Tsutaya (Konchu Monogatari Mitsubashi Hutch - Yuki no Melody ) filmin müziğini besteliyor .

Carly Rae Jepsen'in "Call Me Maybe" şarkısı filmin tema şarkısı olucak. Bir Japon filminde Jepsen'in şarkılarından ilk kez bu öncelikli kullanılıcak. 

Live-Action'u oucak animenin konusu:

Momo Adachi, bronz teni, saçı ve giyimi ile insanların ön yargı ile baktığı bir kızdır. Gerçekte utangaç, iyi kalpli, masum ve saf biri olan Momo, dış görünümü ile yargılanmaktan rahatsızdır. Yüzme takımında olduğu için güneşin altında yanmıştır ve bu onu çok üzmektedir. Çünkü çocukluk aşkı Touji'nin bir konuşmasında, Touji'nin yanık tenli kızlardan hoşlanmadığını duyar. Ancak bu bir yanlış anlamadır ve gerçekte Touji de, Momo'yu sevmektedir. Ancak Momo'nun güya en yakın arkadaşı olan Sae, Momo'yu deli gibi kıskanmakta ve Momo'nun arkasından dedikodular üretmektedir. Momo'nun, Touji'den hoşlandığını öğrenince yeni hedefi Touji olur ve Touji'yi, Momo'nun elinden almak için bir çok kötülük yapar. Okulun playboyu Kairi Okayasu'nun Momo'ya asılması ise işleri daha da karıştırır.


Oyuncular:


Mizuki Yamato, Momo Adachi olarak





Mei Nagano, Sae Kashiwagi olarak




Kazeya, "Tōji" Tōjigamori olarak




Diğer Karakterler:

  • Momo'nun annesi olan Momoko Kikuchi , Sakurako Adachi. 
  • Okul doktoru Yuika Motokariya, Misao Aki.
  • Kairi'nin ablası Ryō Okayasu olan Kensei Mikami.
  • Takeshhi Masu , Kairi'nin babası Takashi Okayasu olarak. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları