"One Week Friends" Filminin Yeni Fragmanında Kaori ve Yuki Öne Çıkıyor
Filmin konusu, Matcha Hazuki'nin 18 Şubat'ta yayınlanan mangasına dayanıyor.

Hazuki'nin One Week Friends (Isshukan Friends) mangasının resmi sitesinde cuma günü oynayacak film için iki yeni tanıtım yayınlanmaya başladı. İki videonun ortak özelliği tanıtım şarkısı "Kanade for Isshukan Friends"in Sukima Switch tarafından seslendirilmesidir.

"Kanade for Isshūkan Friends" Sukima Switch'in 2004'de çıkan ikinci single "Kanade"nin yeni versiyonu. Vokaller ve enstrumanlarla şarkı yeniden yorumlandı. 2014'de One Week Friends'in anime uyarlamısının kapanış şarkısına seslendirmen ve şarkıcı olan Sora Amamiyacover yaptı.

Manga; sınıfındakilerle ve sıra arkadaşı Kaori ile arkadaş olmak isteyen Yuki'nin etrafında dönüyor. Ama Kaori " Fakat, benim... arkadaşlarımla olan anılarım bir haftada yok oluyor..." diyerek nazikçe onu reddetti. Buna rağmen, Yuki arkadaş olmak istedi ve böylece her hafta tekrar ve tekrar yeniden arkadaş oldular.

Haruna Kawaguchi (Ouran High School Host Club, Say "I love you".) ve Kento Yamazaki (Orange, Death Note, Your Lie in April) sırasıyla Kaori Fujimiya (ortadaki resimde sağda) ve Yūki Hase (solda) 'i canlandıracaklar.


Rol alan diğer oyuncular ( üst soldan saat yönünde):

Shūhei Uesugi, Hajime Kujō olarak: transfer öğrenci Kaori'nin geçmişini bilen

Haori Takahashi, Saki Yamagishi olark, Kaori and Yūki's classmate and Yūki's childhood friend (Kaori ve Yuki'nin sınıf arkadaşı ve Yuki'nin çocukluk arkadaşı)

Shigeyuki Totsugi, Jun Inoue olarak: Kaori ve Yuki'nin sımıf öğretmeni

Masahiro Komoto, Takayuki:(Kaori'nin babası)

Seika Furuhata, Mayu Kondō: film için  Kaori'nin ortaokuldan arkadaşı

Sayuri Kokusho as Shiho Fujimiya, Kaori's mother (Kaori'nin annesi)

Filmde Kaori ve Yuki'yi animesinde de seslendiren  Sora Amamiya ve Yoshitaka Yamaya seslendirecek.

Chōtokkyū grubunun vokalisti Takashi Matsuo ilaveten Shōgo Kiryū'da rol alacak. Shogo, ana erkek karakter olan Yuki Hase'nin en yakın arkadaşıdır. Sairi Ito, Keisuke Okada ve Ryo Iwase filmdeki diğer oyuncular.

Film 18 Şubat'ta Japonya'da gösterilecek. Senaryosunu Yōko Izumisawa'nın (Garo -Goldstorm- Shō) yazdığı filmi Shōsuke Murakami (live-action Barefoot Gen, Water Boys, Akai Ito) yönetecek.

Hazuki, 2012'de mangaya başladı ve Ocak 2015'te bitirdi. Nisan 2015'te, Hazuki mangaya özel bir bölüm ekledi. Square Enix, manganın yedinci bölümünü yayınladı ve finali Nisan 2015'te sesli kitap olarak derledi

.

Crunchyroll streamed the anime adaptation as it aired in Japan, and Sentai Filmworks has released the anime on home video in North America.

 Crunchyroll, Japonya'da yayınlandığı gibi anime uyarlamasını yayınladı ve Sentai Filmworks animeyi Güney Amerika'da piyasaya sürmüştür.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları