Ni-Oh için oyunlar ve filmler ardı ardına....
KOEI Tecmo Games oyun ve filmler için duyurular yaptı

KOEI Tecmo Games cuma günü ikinci bir "Legend of Nioh" hikaye filmi için duyuru vermeye başladı. PlayStation 4 için çıkarılan RPG oyuna hazırlanan filmin başlığı ise " İki samuray ülke için yarışıyor". Fragman ünlü tarihi figürler Ishida Mitsunari ve Tokugawa Leyasu arasındaki tarihi ve kahramanımız William'ın hikayedeki ve Sekigahara savaşındaki yerini konu ediniyor

KOEI Tecmo Games "Nioh Denen Adam" başlıklı ilk hikaye filmi için duyuruyu Aralık ayında yaptı.

KOEI Tecmo Games ,ayrıca, oyunun üçüncü ve son demosu için oyuniçi videosu sundu, demoyu da geçtiğimiz cuma günü EST diliminde sabah 10'da sadece 48 saatliğine yayımlıyor. Demonun ayrıca ingilizce ulaşılma imkanı da var.

Şirket ayrıca oyunu anlatmak için iki saatlik bir video daha yayınladı, videoda oyun kadrosu demo hakkında konuşuyor,oyunu oynuyor ve oyun hakkında diğer bilgileri veriyorlar.

Nioh Kuzey Amerika'da 7 Şubat'ta, Avrupa'da 8 Şubat'ta ve Japonya'da 9 Şubat'ta PlayStation 4 için piyasaya sürülüyor.

   Team Ninja (Dead or Alive serisi, Dissidia Final Fantasy marketi) oyunu geliştiriyor. Oyun 26 Nisan'dan 5 Mayıs'a kadar bir alfa demosu ve 23 Ağustos'tan 6 Eylül'e kadar süren bir beta demosu aldı. Oyunun alfa demosunun bir aşamasını temizleyenler oyun resmi olarak piyasaya sürüldüğünde PLAYSTATION Network'tan "The Mark of Conqueror" DLC'si elde edecekler. Ek olarak, alfa demosunu bitirenler "Onryoma Helmet," kazanacaklar. Tabii, beta domusunu bitirenler de “Hinoenma Helmet.” kazanacaklar.

KOEI Tecmo Games Europe oyunu şöyle tanımlıyor:

Kranlıkta fantezi RPG Nioh'un oyuncuları savaşlarla yırtılan Japonya'yı,geçmişi boyunca şiddetli bir savaşçı ve kılıç bilgesi olan sarı saçlı kılıççı William olarak geçecekler. Bu yetenekleri onun şer zehriyle dolu samuray topraklarında hayatta kalmasını sağlayacak. Oyuncular savaş alanındaki destansı kılıç çarpışmalarında diğer samuraylarla yüzleşecekler, çoklu hedef angajmanları en zorlu samuray yeteneklerini, sabrı ve stratejiyi test edecek bir zorluk düzeyi sunacak.

KOEI Tecmo Games' genel yapımcısı Kou Shibusawa oyun üzerinde çalışıyor. KOEI Tecmo ile birleşmeden önce, oyunun haberini vermişti. Daha sonra Ni-Oh olarak isimlendirdi ve 2004'te PS3 için çalışıldı.

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları