Musou Stars Oyunu 2 Mart tarihinden 30 Mart tarihine ertelendi.
Beklenen oyun Musou Stars'ın çıkış tarihi grafik iyileştirmesi için ertelendi.

KOEI Tecmo Games'in web sitesinde Salı günü PlayStation 4 ve PlayStation Vita oyunu olan Musou Stars adlı oyunun çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Oyunun ertelenme sebebi grafiklerde iyileştirme yapılacak olması. Oyunun asıl çıkış tarihi 2 Mart ancak grafik iyileştirmesi nedeniyle 30 Mart günü piyasaya sürülecek. 

 KOEI Tecmo Games'in diğer oyunları olan Dynasty Warriors ve Samurai Warriors gibi Musou Stars da hack and slash türünde olacak.  Oyunun ilk sürümü, Wang Yuanji karakterine ait olan Kasumi kostümü için bir kod içerek ve Opoona adlı karakter oyunun en başından beri açık yani oynanabilir olacak.

Oyunun ayrıca, görsel bir kitap, üç diskli orijinal film müziği, geri dönüşlü poster, kartpostal takvimi ve bir oyun içeren sınırlı bir "Hazine Kutusu" baskısı var.  

Oyunun "Hazine Kutusu" baskısı PS4 sürümü için 12,800 yen (yaklaşık 112 ABD doları yani 423 Türk Lirası) ve PS Vita sürümü için 11,800 yen Doları (103 ABD Doları yani 389 Türk Lirası) olarak sınırlı sayıda perakende satış yapılmaktadır. Normal oyun ise PS4 sürümü için 7.800 yen (US $ 68 yani 257 Türk Lirası ) ve PS Vita sürümü için ise 6.800 yen (US $ 60 yani 227 Türk Lirası) karşılığında satılıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları