Love and Lies Mangası, Yamada-kun & the Seven Witches Ekibi Tarafından Anime Edilecek
Yalanlar yasaktır, aşk ise iki kez yasaktır. Aşkın hükümet tarafından yasaklandığı yakın bir gelecekte genç erkekler aşka düşerse?

Kodansha'nın Weekly Shōnen Magazine'nin Çarşamba günü çıkan 12. sayısında Musawo Tsumugi'nin Love and Lies (Koi to Uso) mangasının televizyon anime uyarlamasının bu yaz ekranlarda görülebileceğini açıkladı. Seiki Takuno (Yamada-kun and the Seven Witches, Poco's Udon World, Sekkō Boys) anime yönetmeni olarak LIDEN FILMS ile tekrar çalışacak gibi görünüyor. 

Dram, romantizm ve okul kategorilerinde yayınlanan manganın animeye uyarlanacak konusuna bakacak olursak: Yalanlar yasaklanmıştır, aşk ise yalanlardan daha da yasaktır.  Çok da uzak olmayan bir gelecekte, Japonya'da, evleneceğiniz kişi 16. yaşınıza girerken hükümet tarafından seçilmektedir. Yukari Nejima, Japonya'nın kırsal bölgesinden gelmiş 15 yaşında bir oğlan çocuğudur. Bulunduğu her ortamda çok da dikkat çekmeyen tipine ve karakterine rağmen kalbinde tutku ile büyüttüğü gizli bir aşkı yaşamaktadır.  Sevginin yasak olduğu bir dünyada aşka düşmüş bir gencin kaderi ne olabilir? 

Musawo, Ağustos 2014'te DeNA'nın Manga Box mobil uygulamasında mangayı yayınlamaya başladı ve bir ay içerisinde 3.5 milyon takipçisi olan uygulamanın en popüler çalışması haline geldi. Derlenen kitap serisi o tarihten beri Oricon'un haftalık en iyi 50 çizgi roman listesinde yer almaya devam ediyor. Kodansha, altıncı cildi Kasım ayında yayınladı.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları