Kimi no Na wa. Cafe Açılıyor!
2017'de kısa bir süreliğine Kimi no Na wa. Cafe animenin severlerini ağırlayacak.

Ikebukuro'da açılacak Kimi no Na wa Cafe'de filmden birebir kopyalanmış yiyecekler sunulurken resmi ve sınırlı sayıda eşyalar da satılacak. Satılacak eşyalar arasında Iphone kapakları, kupalar, bez çantalar gibi çok çeşitli bir ürün gamı sunulacak. 

Ikebukuro'daki Kimi no Na wa Cafe sadece Ocak ayı içerisinde açık olacak. Nagoya'ya da açılacak Kimi no Na wa Cafe 27 Ocak - 3 Nisan 2017 tarihlerinde 10.00 ile 22:30 saatleri arasında hizmet verecek. Olur da yolunuz o tarihler arasında Tokyo'ya düşerse bu kafeleri ziyaret ederek aşağıdaki lezzetli yemekleri yeyip, sınırlı sayıdaki ürünlerden de alarak şahane anılar biriktirebilirsiniz.

Image

Kimi no Na wa. Cafe'de konuklar reklam panosunun önüne geçerek filmin içindelermiş gibi hissedebilecekler. 

Image

Bu kafede bir içki sipariş edildiğinde gelen servisler 6 farklı tasarıma sahip, aynı zamanda müşteriler beğendikleri servisi satın da alabilirler.

Image

YEMEK MENÜSÜ

Image

Taki ve Mitsuha, kağıt notlar üzerinden iletişim kurmaya ve olay örgüsünü anlamaya çalışıyorlardı. Bu sıcak latte, bu sahneye gönderme yapıyor. Latte'nin üzerinde Japonca "Kimsin sen?" yazıyor ve bu da bedenlerini değiştiklerinde iletişimlerini temsil ettiği için filmin büyük bir parçası olarak kafedeki yerini alıyor. 

Image

Yumurtalı ve salatalı sandviç bir kroket ile servis ediliyor, servis esnasında filmden belirlenmiş bir sahnenin kartpostalı da yanında geliyor. Konuklar eğer arzu ederse kendi yumurtalı sandviçlerini de hazırlayabilirler. 

Image

Image

Filmde Taki ve Mitsuha kahvaltıya oturdukları zaman bir şeylerin farklı olduğunu görmüşlerdi, bu da kahvaltılarının sunuluş şekliydi. Bu kafede konuklar kahvaltı sipariş ettiklerinde hangi kahvaltının masaya geleceğini bilmiyorlar, tamamen sürpriz. 

Image

Bu pizza, Taki tarafından restoranda servis edilen pizza. Eğer üst kısımdaki pizzaya yakından bakarsanız içinde gizli bir sürpriz olduğunu görürsünüz, konukların arkadaşları ile kolayca paylaşmaları için eklenen küçük bir parça. 

Image

Bu ekmek yahnisi doğrudan Itomori'yi temsil ediyor. Ekmek içinde makarna olduğundan bazıları için ağır bir yemek olabilir.  Yemeğin etrafındaki yeşillikler sizi Itomori'deki sükunet ortamına götürmek için tabağın kenarlarına yerleştirilmiş.

Image

Taki ve ekibi yolculukları esnasında durup içinde pirinç toplarının olduğu bir ramen yemişlerdi. Ta daaaa, işte o ramen tam karşınızda. 

Image

Çorba üzerine yerleştirilmiş parfe, Shinto tapınağının bulunduğu dağı temsil ediyor. 

Image

Mitsuha Taki'nin bedenindeyken Taki'nin sipariş ettiği kekin kendisi başlı başına bir şahaser. Anımsarsanız o sahnede Taki'nin arkadaşları Taki kek sipariş ettiği için epey şaşırmışlar ve bunun bir kanıtı olarak da fotoğraf çekmişlerdi. 
Image

Bu tatlı tabağı, Taki ve Mitsuha'nın tanık oldukları kuyruklu yıldızı sembol etmek için tasarlandı. Mus ve dondurmanın yanı sıra kuru buz parçalarının serpiştirildiği tabak o büyük ana güzel bir gönderme yapıyor. 

Image

Kutuyu açtığınızda renkli meyvelerin köpüğün üzerinde durduğunu ve Itomori'nin sonhabarının da orada olduğunu görürsünüz. Yanında da tatlı bir sake ikram ediliyor. 

                         Image

Bu iki içki, Taki ve Mitsuha'nın ilk buluşma gününü temsil ediyor. Hangisinin Taki, hangisinin Mitsuha olduğunu tahmin etmişsinizdir. 

                      Image

Bardağın içerisine gökyüzünü koymuşlar gibi, değil mi? Soda ve jöle parçaları ile hazırlanan bu içecek filmdeki gökyüzünü sembolize ediyor ve bu kadar yoğun görünmesinin nedeni de pek tabi ki leziz jöle parçaları. 

SINIRLI SAYIDAKİ ÜRÜNLER

                       Image

Kağıtlarınızı korumak için tasarlanan bu zarflık da pek güzel, öyle değil mi? 

                                Image

Ya da filmden eğlenceli sahnelerin yer aldığı bu telefon kapağına ne demeli?

Image

Kimi No Na wa. tasarımlı bu kurabiyelerin üzerindeki karakterler de yenilmeyi hak ediyor. 

                       Image

Bu yastık da pek şirin tasarlanan diğer sınırlı sayıdaki ürünler arasındaki yerini almış. 

     Image

Yastıklarla uyumlu bir çanta da fena olmaz değil mi? 

    Image

    Image

Kupaların üzerinde de filmin önemli sahneleri print edilmiş durumda.

                         Image

                         Image

                         Image

Anahtarlıklarda da pek çok tasarım seçeneği sunulmuş durumda. 


Kimi no Na wa Cafe @ Ikebukuro Parco

Adres: 7F Main Bldg, 1-28-2 Minami-Ikebukuro, Toshima Ward, Tokyo

Ulaşım: Ikebukuro Station'dan 1 dakika yürüme mesafesinde

Açılış ve Hizmet Süreleri: 7 Ocak 2017 –  7 Şubat 2017

Çalışma Saatleri: 10:00 - 22.00

Telefon: 03-5391-8604

Websitesi: Kimi no Na wa Cafe @ Ikebukuro Parco

Kaynak: Fast Japan

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları