Kekkai Sensen & Beyond
Yine bir yeni sezon animesi. Keyifli okumalarr.

Kekkai Sensen & Beyond

Kekkai Sensen & Beyond ile ilgili görsel sonucu

Kekkai Sensen'in 2. sezonunda , Kekkai Sensen & Beyond , 2017'de havaya uçacak . Görsel bir teaser yayınlandı .  Terazi gizli topluluğunun üyeleri, yeni bir başlangıç ​​olmasını umdukları şeyleri topladı.

Kekkai Sensen & Beyond teorisi, Libra lideri Klaus Von Reinherz'in yanı sıra Leonardo Watch ve Zepp Renfro gibi ana karakterleri de canlandırıyor. Özellikle karakter tasarımcısı ve sanat yönetmeni Kawamoto Toshihiro tarafından gösterildi ve dökme set derin kırmızı bir zemine karşı şık durdu. Bu yeni seride, ilk anime sezonunda olmayan orijinal hikayede yer alan şeyler ele alınacak.  Sanat stili sadakatle korunacak, ancak taraftarlar daha önce olduğundan daha büyük bir hikayeyi bekliyor.  Sezon 2 yönetmen Takayanagi Shigehito olacak ve senaryo Kamo Yasuko tarafından yazılmış olacak.  Personel, Dagashikashi ve Tokyo ESP'den birçok ortak içeriyor .Sezon 1 gibi karakter tasarımcısı ve sanat yönetmeni Kawamoto Toshihiro ve müzik Iwasaki Taisei tarafından yapılacak. Canlandırma, yine My Hero Academia ve Mob Psycho 100 gibi aksiyon odaklı seriler üzerine çalışmalarıyla bilinen Bones tarafından tekrar yapılacak.

 Bu seride Nightow Yasuhiro'nun mangası atlama SQ.CROWN'da sergileniyor .  Alter-Dünya ve Dünya arasındaki orta yerde bulunan Hellsalem'in Lot'ta yer alan bu aksiyon serisi, eşsiz güçlerle yetenekli karakter Terazi üyelerini izliyor.2015 yılında bir anime uyarlandı ve 2. sezon Kekkai Sensen & Beyond olacaktı. Oyuncular, Koyama Rikiya, Sakaguchi Daisuke, Nakai Kazuya, Miyamoto Mitsuru ve Kobayashi Yuu gibi yetenekleri içeriyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları