Kakegurui - Compulsive Gambler Mangası Animeye Adapte Ediliyor
Hyakkaou Özel Akademisi'ndeki seçkin öğrencilerin konu edildiği mangayı Garo Team animeye adapte edecek.

Mart 2014'ten bu yana devam eden manga gizem, dram, okul, shounen ve psikolojik kategorilerine ait. Tooru Maomura tarafından yazılan ve Homura Kawamoto tarafından çizilen manganın TV anime serisinin başlayacağına dair bir teaser görsel (aşağıda gördüğünüz) paylaşıldı.

Yuichiro Hayashi (Garo the Animation, PES: Peace Eco Smile), MAPPA'da animeyi yöneten kişi olarak karşımıza çıkarken Yasuko Kobayashi (Attack on Titan, Garo the Animation, JoJo's Bizarre Adventure, Shakugan no Shana) serilerin senaryolarını yazacak. Manabu Akita da (JoJo's Bizarre Adventure bölüm animasyon direktörü, tasarım asistanı) karakterleri tasarlayacak. 

Manga, Mart 2014'te Square Enix'in Gangan Joker Dergisi'nde yayınlandı. Square Enix, Mayıs 2016'da manganın (aşağıda resimde gösterilen) derlenmiş beşinci kitabını yayınladı ve şirket, 22 Şubat'ta altıncı derlenmiş cildi yayınlayacak. Yen Press tarafından lisanslanan seri, Ekim 2015'te dijital ortamda da yayınlandı. 


                                             Image

Yen Press seriyi şu şekilde tanıtıyor:  Hyakkaou Özel Akademisi, son derece tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurum. Görüyorsunuz ya, zenginlerin en zengininin çocukları olduğunuzda sizi ayakta tutacak şey atletik bir vücut ya da akıl sunacak kitaplar değildir. Hayatta kalma becerilerini titiz bir kumar müfredatı ile öğrenmekten daha iyi bir yol var mıdır? Kazananlar krallar gibi yaşarken, kaybedenlerin canına okurlar. Ancak Yumeko Jabami kaydettiğinde, bu çocuklara gerçek kaybedişin ne olduğunu gösterecektir. 

Manga, Gangan Joker Dergisi'ndeki orijinal serinin yanında yayınlanan iki devam eden serisine daha ilham kaynağı oldu. Taku Kawamura'nın Kakegurui (Kari) dört panelli komedi mangası 22 Aralık'ta piyasaya çıktı ve Kei Saiki'nin devam etmekte olan spinoff mangası Kakegurui Twin'i de Eylül 2015'te piyasaya çıktı. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları