Hoşunuza Gidebilecek 5 Farklı Anime
İzlemiş olma ihtimaliniz yüksek ama izlememişseniz, izleyecek olmanız da muhtemel...

5 Güzel Anime

Chaos;Child

Image

Stüdyo: Silver Link

Yayınlanan Bölümler: 12 bölümden 6 sı yayınlanmış

Tür: Gerilim, Gizem, Bilim-Kurgu

Konusu: Bir dizi tuhaf seri cinayetten 6 yıl sonra, lise gazetesi kulübünün başkanı olan Takuru, cinayetlerin tekrar başladığını açığa çıkarır. Takuru, olağan hedefleri belirlemek için kendisine ve etrafındakilere daha fazla dikkat etmeye başlar. Hayal gücü de kendisini yalnız bırakmayacaktır.

Interviews with Monster Girls

Image

Stüdyo:A-1 Pictures

Yayınlanan Bölümler: 6 Bölüm

Tür: Modern Fantazi, Yaşamdan Kesitler

Konusu: Tetsuo, bir lise de orta yaşlı bir biyoloji öğretmenidir. Yaşamı boyunca hep efsanelere ve efsanelerdeki muhteşem yaratıklara hayran olmuş belki de onların varlıklarının gerçek olduğunu düşünmektedir. Aslında çok da yanlış düşünmemektedir çünkü bu yaratıklar gerçekten vardır ve hükumet tarafından gizlice korunma altındadırlar. Tetsuo'nun da yeni görevi onlara öğretmenlik yapmaktır.

KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World! 2

Image

Stüdyo: Studio DEEN

Yayınlanan Bölümler: 6 Bölüm

Tür: Fantazi, Komedi

Konusu: Aylar önce bizim dünyamızda ölen Kazuma, farklı ve alternatif bir dünyada tekrar dirildi  denebilir. Ama bu sefer hapiste. İkinci sezon birinci sezonun bittiği yerden başlıyor ve arkadaşları Kazuma'yı kurtarmaya çalışıyor.

Saga of Tanya the Evil

Image

Stüdyo: NUT

Yayınlanan Bölümler: 7 bölüm

Tür: Savaş, Büyülü Kız

Konusu: Tanya dokuz yaşında bir kız ve bizim dünyamızda savaşıyor hem de ön cephelerde. Bu kızımızın büyü güçleri var ve biraz da acımasız. Olay bu kızımız ve etrafındaki olaylardan meydana gelmekte.

Scum’s Wish

Image

Stüdyo: Pierrot

Yayınlanan Bölümler: 6 bölüm

Tür: Drama, Romantik

Konusu: Lise öğrencisi bir genç kız olan Hanabi eskiden çocukluk arkadaşı şimdiyse öğretmeni olan kişiye aşık olur. Hanabi'nin arkadaşı da onun gibi öğretmenine aşık olmuştur. Aslında ikisi de bu işin olmayacağını içten içe bilmektedir ama yapacak fazla da bir şey yoktur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları