Hallmark Dedi ki: "Biz Var Yuri On Ice Bilmemek" (GÜNCELLENDİ)
Hallmark'ın açıklamasına Kubo Sensei'den de cevap geldi.

Hatırlarsanız birkaç gün önce bir fanın tesadüfen karşılaştığı Love on Ice filminin Yuri on Ice ile tepeden tırnağa aynı olduğu iddiasını ve animeseverlerin ciddi tepkisini yazmıştık. Ahan da şuradan o habere bakabilirsiniz. Dün, Hallmark temsilcilerinden birinin Kotaku'ya yaptığı açıklamada Love on Ice filminin Yuri On Ice'ın kopyası olmadığı ve Yuri On Ice'tan herhangi bir şekilde haberlerinin olmadığı yer alıyordu.  Bu açıklamayı, Kotaku'ya yapmalarının nedeni; hayranların tepkilerini ciddiye alan platformun change.org'ta bir imza kampanyası başlatarak iki gün içerisinde 3.600'den fazla imzaya ulaşmış olmasıydı. 

Image

Bu hararetli tartışmaların arasında kendisini bulan Mitsuro Kubo (Yuri on Ice'ın yaratıcısı) bir tweet atarak hayranların sakinleşmesini rica etti. Tweetinin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra da Instragram hesabından iki yapımın birebir aynı olmadıklarına inandığını belirten Kuba Sensei öfkeli kalabalığa kısaca "Biraz bekleyin, hep birlikte görelim." mesajını da vermiş oldu. 

Kuba Sensei'nin de dediği gibi hikaye akışı bazında pek örtüşmüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları