GERÇEKÇİ KARAKTERLERİYLE ANİME PARK
J-World Tokyo Japonya'da anime temalı kapalı bir park yapmış.Bize de bakmak düşer.

Japonya'nın kapalı anime parkı

Image

J-World Tokyo, Naruto, Goku ve Monkey D. Luffy gibi ünlü karakterleri içeren Ikebukuro Sunshine City'deki anime tarzı bir tema parkı.Bu yer çocuklar için adeta bir harikalar diyarı, bu yüzden etrafınızda bu küçük hayranlardan oluşan ordular görebilirsiniz. J-World'de sizi tişörtler, oyuncaklar ve daha bir sürü şey bekliyor olacak.Burada heyecandan kendinizden geçebilirsiniz ve ayrıca eve dönerken sevdikleriniz için harika hediyeler de bulabilirsiniz.

J-WORLD TOKYO'NUN HARİTASI

Image

J-World'de bölgeler animelere ve mangalara göre yada farklı özelliklere göre bölgelere ayrılmış.Ama One Piece için gerçekten büyük bir bölümün ayrıldığını da görüyoruz. Ziyaretçilerin geneli Japon olduğu için hemen hemen her şey Japonca ama isterseniz size İngilizce bir harita verilecektir.

MERKEZİ ÇEKİRDEK

Image

Merkezi çekirdek giriş salonunun hemen yanında, burayı insanlar favori anime karakterleriyle iletişime geçmek için kullanıyor.Ekranda karakterlere dokunduğunuz zaman karakterler duvara yansıyor.

ONE PİECE MEKANI

Image

One Piece hala Japonya'da en popüler anime olarak varlığını güçlü bir şekilde sürdürüyor.Bu popüler anime için böyle büyük bir alanın ayrılmış olması hiç de şaşırtıcı değil.Burada serinin en ünlü gemi toplarından birini görebilirsiniz.

Image

Uzakta "Chopper Quest" oyununun alanlarından birini görebilirsiniz.

“SHIRO MOKUBA” ATLIKARINCASI

Image

Shiro Mokuba atlıkarıncası çocuklar için eğlenceli bir deneyim oluyor, isterseniz odanın içinde bulunan farklı temalardaki motosikletleri de kullanabilirsiniz.Kim şöyle iyisinden eski usul bir yolculuğu sevmez ki...

“CHOPPER” QUEST

Image

J-World' de ki belkide en eğlenceli oyunlardan biri macerada Luffy' yi bulmaya çalışıyoruz.Bu macerada bazı oyunlarda yeneceksiniz bazılarındaysa  tam tersi ama emin olun çok eğleneceksiniz.

“SOLDIER DOCK” MACERASI

Image

Bu macerada One Piece dünyasına ufak bir gezinti yapacaksınız, genel olarak Disney gezilerine benzese de kendine özgü durumları da var. Yolculuk da bu dünyayla ilgili değişik videolar izleme imkanınız da olacak.

CAFE MADEMOISELLE

Image

Girişin yanında, Cafe Mademoiselle adı verilen One Piece temalı bir kafe bulacaksınız. Burada Luffy temalı pilav veya Chopper şeklinde dondurma satın alabilirsiniz; tabi açsanız.

Image

Cam dolaplarda sergilenen tipik Japon yemekleri görmeniz de mümkün doğal olarak.

DRAGON BALL BÖLGESİ

Image

Kısa sürede J-World'un bu muhteşem Dragon Ball bölümünü koruyan büyük Shenron sizi karşılıyor olacak.

Image

Köşede sonunda fotoğraf için bir nimbüse binme fırsatı yakalayacaksınız.

Image

Sevdiklerinize ya da Dragon Ball fanlarına küçük bir hediye arıyorsanız, kapsül makineleri harika bir şans.Bunun dışında daha bir sürü oyuncak var şansınızı onlarla da deneyebilirsiniz.

Image

 Burada, kapsül corp temalı odada Raditz'in zırhlı savaşa karşı savaşı görebilirsiniz. Belki de burada en sevilen bir diğer şey ise gerçekçi modeller.

Image

Son olarak Saiyan kapsülü. Burada fotoğraf çekinmek için harika bir şans.

ATEŞ "KAMEHAMEHA"!

Image  Goku'nun yanında savaşmanızı ve Kamehameha tekniğini kullanmayı öğrenmenizi sağlayan sanal gerçeklik deneyimi!

Image

Burada bilet standını ve oyun alanını görebilirsiniz.

NARUTO BÖLGESİ

Image

J-World'in Naruto bölümü, bazıları için biraz hayal kırıklığı yaratabilir, çünkü yalnızca bir ana cazibe olan Ninkai Taisen Emaki var. Naruto çekiciliğinde nesneleri atarak ve bulmaca çözerek diğer ninja ile savaşacaksınız.

J-KARNAVAL

Image

J-Carnival, atlama karakteri temalı çarşı oyunları ve vinç makinelerine adanmış büyük bir bölümdür. Prince of Tennis, Gintama ve diğerleri için burada çok fazla şey bulacaksınız.

Image

Noktalar ve ödüller için basketbol toplarını çember içine atmak gibi klasik karnaval tarzı oyunlara da sahipler. Her oyun, gerektiğinde İngilizce konuşanlara yardımcı olacak bir kılavuza sahip.

Image

Ayrıca bölgede en sevdiğiniz karakterlerle fotoğraf çekmek veya arkadaşlarınızla poz vermek için purikura makineleri bulacaksınız.

Image

Oyun makinelerinde, zaman ve emek harcarsanız kazanılacak yüksek kalitede figürler bulacaksınız.

J-WORLD MUTFAĞI

Image

J-World mutfağında, Dragon Ball Z kızarmış tavuğundan Bleach temalı deniz ürünlü makarnaya kadar birçok farklı temalı yemek var. Burada herkes için bir şey var. Yardıma ihtiyacınız varsa, sizin için hazırlanan İngilizce menüleri de var.

J-WORLD MARKETİ

Image

J-World Kitchen'ın hemen yanında J-World Store olarak anılan yerde hatıralıklar bölümü var. Bu alanda favori karakterlerinize, gömleklerinize, düğmelerinize ve bir ton daha fazla mal bulabilirsiniz.

Image

Şu tatlı karakterlerin yapıştırmalarına bakın.

BİLET TİPİ VE PARASI

Sınırlı bilet - 800 yen ( 16 yaş ve üstü için) - 600 yen ( 4-15 yaş için)

Sınırsız bilet- 2,600 yen ( 16 yaş ve üstü için) - 2.400 yen ( 4-15 yaş için)

Sınırlı bilette bazı yerlere girerken ekstra para ödüyorsunuz ama sınırsız da istediğiniz yere istediğiniz kadar gidin para ödemiyorsunuz.

ULAŞIM

J-World Tokyo ya da Ikebukuro'ya ulaşmak oldukça basit. Ikebukuro İstasyonunun doğu çıkışından sadece 8 dakikalık yürüme mesafesinde.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları