Funimation Yeni Filmin Fragmanını Verdi
İngilizce dublajlı fragman 28 Mart tarihli film için bir öninceleme imkanı sunuyor

ImageFUNimation pazartesi günü Steins;Gate – The Movie – Load Region of Déjà Vu için fragmanı yayınladı. Websitelerinde filmin çıkış tarihi için verilen 28 Mart ifadesi hala duruyor ve Blu-ray ve DVD kombo paketi ile sunulacak. Ne yazık ki sunulan fragman ülkemizden izlemeye açık değil ancak izlemek isteyeni kim tutabilir ki ? Aşağıda ulaşabileceğiniz linki veriyorum :)

https://www.youtube.com/watch?v=rX9glbTDsRQ

   Film Steins;Gate televizyon serisinin kadrosunu "gerçek son" dan sonra tamamen yepyeni bir hikayeyle buluşturuyor. FUNimation 2014 yılında filmin lisansını aldığını ve geçtiğimiz Ekim ayında ise 2017 yılı içerisinde gösterime sunacağını ilan etmişti.

   24 bölümlük Steins; Gate televizyon serisi ilk bölümü 2011 yılı Nisan ayında yayınlamıştı. Crunchyroll, anime yayınlandıkça gösterime sunmaya devam etmişti. Daha sonra FUNimation 2012 ve 2014 yıllarında iki kez seriyi evde izlemek için paketler halinde sundu.

   Orijinal Steins;Gate animesinin Japonya'da tekrar yayınlanması nasıl desem orjinalden biraz farklı oldu :). Steins;Gate 0 adını aldı ayrıca bir video oyununun da aynı isimle piyasaya sürüldüğünü hatırlatalım.

Image

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları