Eyalet Bazında En Sevilen Kış Animesi
Anime streaming hizmeti sunan Crunchyroll şimdi de Amerika'nın en çok izlediği kış animesi için bir grafik hazırlamış.

Anime streaming hizmeti sunan Crunchyroll 'Ülke bazında en popüler olan animeler'i listeledikten sonra şimdi de sadece ABD sınırları için geçerli bir liste hazırlamış, bu listeye göre ABD eyaletlerinde en çok izlenen animelerin dağılımlarını görebiliyoruz. Amerika'nın yarısı hangi animeyi sevdikleri konusunda mutabık ama geriye kalan diğer yarının anime zevkleri epey karışık. 

Aksiyon serisi Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen (Blue Exorcist: Kyoto Saga) kıyılara ve güneye hakim, toplamda 24 eyalette en tercih edilen anime haline gelmiş. Montana bu grafikte biraz sıradışı kalmış, genel kitlenin aksine onlar Kobayashi-san Chi no Maid Dragon'u (Miss Kobayashi’s Dragon Maid) daha fazla izlemişler. 

İşte Crunchyroll'un 2017 kış anime grafiği:

Eğer henüz bu animeleri izlemediyseniz size iki tane link vereceğim. Biri 2017 kış animelerinin tamamının yer aldığı şu link, diğeri de öne çıkan 4 kış animesinin yer aldığı şu link

Bu animeler arasında benim severek izlediklerim ise şu şekilde:

* Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2
* Kuzu no Honkai
* Little Witch Academia (TV)
* Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları