Drifters Animesinin İkinci Sezonu 20XX'de Geliyor
Cuma günü sona eren anime serisinde 13. bölümün geleceğine dair ilk sinyali verdi.

Image

Drifters anime serisinin 12. ve final bölümüyle geçtiğimiz cuma günü ilk sezon bitti. Ancak Son bölümde ikinci sezonun 20XX'de geleceğine dair bilgiler verildi. Son sahnede "13. Bölüm Yeniden Yaz" Yazısı bulunuyordu.

Image

Anime 7 Ekim'de Japonya'da gösterime girdi. Funimation, NBCUniversal'dan ana bölümler, ekstradan yapılmış videolar, yayınlama ve yayın akışı haklarını aldı. Crunchyroll, seriyi İngilizce alt-yazı ile yayınladı. Ek olarak Crunchyroll'un animeyi açıklaması ise:

Hellsing'in arkasındaki yayımcı ve takımı tarafından, tarihin ve fantezinin birbirine karıştığı heyecanlı bir hikaye geliyor. Tarihi Sekigahara savaşında savaşan ünlü samuray Shimazu Toyohisa, ölümünden hemen sonra başka bir dünyaya götürülür. O andan itibaren Drifters olarak bilinen grubun bir parçası olur ve nihai bir ölüm oyununda diğer efsanevi savaşçılara karşı savaşmaya zorlanır. 

Image

Anime, Kouta Hirano'nun yazdığı orijinal manganın yayıncısı Shonengahosha'nın 70. yıl dönümünü kutladı. Kenichi Suzuki; animenin yöneticisi, Hideyuki Kurata; senaryo yazarı ve seri kompozisyonu düzenleyicisi, Yousuke Kuroda; senaryo yazarı, Ryoji Nakamori; karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak bu televizyon serisinin bizlere sundular.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları