Doraemon & Nobita Antartika'da, Japonya'dan 14,000 km Uzaklıkta!
Doraemon ve Nobita'nın Antartika maceralarına bir göz atın.

Doraemon: Nobita no Nankyoku Kachi Kochi Daibouken filmi, 4 Mart'ta ülke çapında gösterime girecek. Bu arada da Doraemon ve Nobita başarılı bir şekilde Antartika'ya inmişler, buzzzz gibi bir ortamda Japonya'dan tam tamına 14 bin km mesafede penguenlerle fotoğraflanmışlar.

Image

Bu film, Doraemon film serisinin 37. filmi ve bu filmin seti Antartika'ya kuruldu. Set oraya kurulunca da Doraemon ve Nobita Güney Kutbu'na gitmek zorunda kaldılar. Doraemon ve Nobita ilk önce Arjanti'ni ziyaret ettiler ve Japonya Büyükelçiliği'nde bir etkinlik düzenlediler. Bu etkinliklerden dolayı Japonya Dışişleri Bakanlığı tarafından Anime Kültür Elçileri olarak seçildiler ve Pao Pao Dansı'nı yaptılar. Anime Arjantin'de 2016 yılına kadar yayınlandı ve bu iki arkadaşın çocuklarla dansı izleyen herkesi mutlu etti. 

Image

Doraemon ve Nobita,  28 Aralık'ta Güney Amerika'nın en güney ucundan -Ushuaia'dan- Antartika'ya doğru yola çıktılar. Yeni Yılın ilk güneş doğumunu denize sıfır konumda izlediler ve penguenlerle hatıra fotoğrafı çektiler ve 9 Ocak'ta Antartika'ya ulaşmayı başardılar. 

Image

İkili, Antartika'dayken çocukların sormuş oldukları soruların cevaplarını bulacaklar. Bu sorular arasında "Penguenler daha hızlı hareket eder mi?", "İnsanlar Güney Kutbu'nda yaşıyorlar mı?" gibi sevimli sorular var.  İki kafadar aynı zamanda günümüz teknolojisi olan drone'ları kullanarak fotoğraf da çekecekler ve bu etkinliklerin hepsi 27 Ocak'ta Great South Pole Adventure Quiz TV animesinde yayınlanacak.

                                     Image

kaynak: tokyo otakumode

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları