'Charlotte' Anime İncelemesi
Fantastik bir anime olan Charlotte'un konusunu ele aldık.

Charlotte

Charlotte

Hikâyemiz, bir grup ergenlik çağındaki kız ve erkeğin arasında görülen özel yetenekleri konu almaktadır. Yuu Otosaka gücünü kimseye bir şey belli etmeden kullanıp, normal, sıradan bir okul hayatı yaşamaktadır. Birdenbire karşısına Nao Tomori adında bir kız çıkar. Kızla karşılaşmasından dolayı, özel güç kullanıcılarının kaderi açığa çıkacaktır. Fakat ergenlik çağı bitince özel yeteneklerde ortadan kalkacaktır. Bence eğlenceli bir okadarda güzel bir anime izlemenizi tavsiye ederim ^^

KARAKTERLER

Yu Otasaka

Yu Otasaka

Baş karakterimiz Yu Otasaka özel yeteneğini hep kurnazlığa harcayan bir karakterdir. Özel yeteneği ise başkaların bedenlerine 5 saniyeliğine girebilmesidir.

Ayumi Otasaka

Ayumi Otasaka

Baş karakter olan Yu'nun küçük kardeşidir. Yıldızları ve gökyüzünu izlemeyi sever. Abisine çok düşkün bir kız kardeştir.

Jojiro Takajo

Jojiro Takajo

Yu'nun grubunda bulunduğu arkadaşıdır. Özel yeteneği ise ışınlanma gücüdür. Fakat başlarda bu gücü orantılı kullanamamaktadır.

Nao Tomori

Nao Tomori

Herşeyi video kamerasına kaydeden Nao, Yu'nun özel gücünü ortaya çıkaran bir karakterdir. Kendi özel gücü ise sadece karşısındakine görünmez olmaktır.

Misa

Misa

Sert hareketleriyle dikkat çekmektedir. Erkeksi davranışları olan Misa'nın özel gücü alev üretmektir.

Tanıtım Videosu

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları