Ao No Exorcist Detaylı Ve Genel Tanıtım
Ao No Exorcist Animesinin Detaylı Tanıtımı

Ao No Exircist

Image

GENEL BİLGİ

Animemiz 2011 yılında yayınlanmaya başlamış, 25 bölüm ve 10 specialden oluşuyor. Türleri bakımından düşünmeden söyleye bileceğiniz temalara sahip, neler mi bunlar, hemen söyleyelim aksiyon, fantastik, shounen ve süper güçler. Gördüğünüz gibi tahmin etmesi hiç zor olmayan türler ama bakın ne diyeceğim konularının diğer bir çok animede olması bununda onlar gibi olacağı anlamına gelmiyor. Nerden mi biliyorum ? İzledim çünkü 

KONU

Bu animenin konusunu sevdim ben açıkça, şimdi diyeceksiniz neyini sevdin anlat bizde öğrenelim, az bekleyin anlatıyorum hemen. Şimdi bizim bir ana karakter var her zaman olduğu gibi, birde ikiz kardeşi var. Bunlar bir papazın oğulları, bak şimdi olaya, aslında bizimkiler papazın değilde şeytan kralınoğullarıymış. Bir gün ana karakterimiz Rin  ufak şeytanları görmeye başlıyor ve şaşırıyor, aradan bir iki olay geçiyor ve papaz babaları olan Shiro‘nun bir anlık zaafından yaralanan şeytan kral Shiroyu ele geçiriyor. Ardından olan bir olay yüzünden Rin sinirleniyor ve şeytan kralı öldürmek için EXCORCİST olmaya karar veriyor. Spoiler vermeden konumuz bu kadar. Hadi karakter incelemesine geçelim.

KARAKTER İNCELEMESİ 

OKUMURA RİN 

İşte ana karakterimiz Rin, tam bir baş belası, sürekli kavga eder, elinden bir iş gelmez tabi yemek yapmak hariç. Aslında iyi çocuk ama sadece özünde, pek dışa vurduğunu görmedi. Tabi ki  yapmıyor değil ama pek göremiyoruz sadece. Papaz babasına olanlar yüzünden şeytan kraldan öç almak istiyor ama bunun için yeterli gücü yok o yüzden arkadaşlarıyla birlik olmaya başlıyor yavaş yavaş. Unutmadan bu arkadaşları da ilk arkadaşları oluyor.

Image

OKUMURA YUKIO

Anlayacağınız üzere Rin‘in kardeşi oluyor. Rin‘in aksine Yukio son derece bilgili, oturaklı, ve yetenekli. Ama ne işe yarıyor derseniz ben bir işe yaradığını pek görmedim ama bazı durumlara daha mantıklı yaklaşıyor diyebilirim, gel gelelim işin gerçeklik boyutuna, bütün işi yapan yine Rin oluyor. Tabi benim gözümde böyle.

Image

FUJİMOTO SHİRO

Papazımız ve Yukio ve Rin‘in manevi babası olan Shiro önceleri en güçlü EXCORCİST ünvanını almış ve paladin olarak bilinmiş. Paladin olduduğu zamanlarda da iki kardeşi bulmuş ve onları evlat edinerek büyütmüş. İzlediğinizde de göreceksiniz adamın dibidir.

Image

KİRİGAKURE SHURA 

Shura aslında Shiro karakterinin paladin olduğu zamanlardan kalma çırağı ve kendisinin ona yaptığı gibi onunda oğlu Rin‘i eğitmesini istiyor ve bu bizim kızı sinirlendiriyor. Tabi sonradan anlıyor ki tam onun için biçilmiş kaftan olduğunu ve bizim Rin de dikkatini çekince bu iş olur diyerek eğitime başlıyor.

Image

MEPHİSTO PHELES

Bu adam tam bir ayaklı sıkıntı, aslında iblis ama nedense insanların tarafını tutuyor. Anlaşılması zor birisi ama asıl amacı Rin‘in güçlerini uyandırmak galiba, animeyi başından sonuna kadar izledim ama yinede ne yapmaya çalıştığını anlayamadım anlayan biri varsa bana da açıklasın.

Image


Herneyse arkadaşlar bu günkü tanıtımında sonuna geldik. Bu habere bakan herkez inşallah matemetik sınavlarından 100 alır iyi geceler.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları