Akıllı Telefon Oyunundan da Anime Çıkar mı Demeyin
SoWhat oyun yapımcıları telefon oyunları için televizyon animesi çekmeyi planlıyor.

   The SoWhat oyun geliştirme şirketi bu Perşembe mobil oyunları olan Akindo Sei Little Peso için TV anime uyarlaması geleceğinin duyurusunu yaptı. Anime 3 Nisan’da Tokyo MX de ve internet üzerinden online olarak yerel saatle 21:55 te açılışını yapacak. Her bölümü 5 dakika olan anime güzel olursa tadını damağımızda bırakabilir. Animenin resmi websitesi anime için bir tanıtım vidyosu yayınlıyor.

Image

Seslendirici kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Image

Soldan sağa:

Image



Kral olarak Tadahisa Saizen

 Image

Piratto olarak (ortada) Misaki Sekiyama

 

   Bakkaniave Haidao (üst resimde sırasıyla sol ve sağ) karakterleri için kimin seslendirme yapacağı henüz duyurulmadı.

   Hikaye Akindo’nun gezegeninde başlar; öyle ki gezegenleri para kazanma konusunda evrenin en iyisidir. Gezegenin hükümdarı Prens Peso her gün akıllı telefon oyunları oynayarak bir serseri hayatı yaşamaktadır. Bir gün kral evrendeki tüm paranın kendisine getirilmesini, Peso ve onun yalakalarının atılmasını ister. Şimdilerde, Peso evrende seyahat edip,uzaylılarla tanışmakta ve onlarla iş savaşlarında kavga etmektedir.

      Ryōsuke Aoike(Kami Usagi Rope)Fanworks’te ve Fever Creations’ta animeyi yazıp yönetiyor. SoWhat şirketi orjinal konseptler ve karakter dizaynları için kredilendiriliyor.

   Oyunun kendisi iOS ve Android cihazları için bu baharda sürülmek üzere kararlaştırılıyor ve ayrıca LINE mesajlaşma uygulamasından da oynanabiliyor olacak.


Kaynak: animeanime.jp

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları