91 Days Anime Tanıtımı.
Shounen anime severlere 2016 yapım bir başyapıt olan 91 Days'i sizlere sunuyoruz.

91 Days

91 Days

KONUSU

Hikâyemiz Amerika'nın Lawless şehrinde, İçki Yasağı'nın yürürlükte olduğu 1920'li yıllarda geçiyor. Baş karakterlerimizden olan Avilio, Vanetti mafyasına katılmak üzere bu şehre gelir. Ancak aklında farklı planları bulunan kahramanımızın esas amacı daha önce bu grubun içerisinde yer almış olan annesi ve kardeşini öldürenleri bulmak ve onlardan intikam almaktır. Cidden 1. bölümün ilk 15 dakikasında nekadar iddialı ve özgün bir anime olduğunu farkediceksiniz.

Taku Kishimoto tarafından yazılmıştır ve çok sevilen bir anime olan Durarara!! x2'nin yapımcılığını üstlenen stüdyo olan Shuka'nın elinden çıkan bir yapıttır. Son olarak openingi efsane grup tk from'a ait olduğunu söylemeden geçemiycem. 

Gelelim baş karakterlere...

Avilio Bruno

Avilio Bruno

Takashi Kondou'nun seslendirdiği Avilio Bruno genç bir adamdır ve gerçek adı Angelo'dur. Küçük yaşta Vanetti ailesi tarafından ailesini kaybeden Avilio intikam için 7 yıl sonra doğduğu yerlere geri döner ve çocukluk arkadaşı Corteo ile birlikte içki imalatı yapmaya başlarlar.

Nero Vanetti

Nero Vanetti

Takuya Eguchi'nin seslendirdiği 21 yaşında Vanetti ailesinin oğlu ve Avilio'nun intikam güdüdüğu genç bir adamdır. 14 yaşındayken Avilio'nun ailesi öldürüldüğünde ve Avilio evden kaçtığında onu vurmaya çalışmıştır. Bu yüzden Avilio Bruno'nun intikam listesinde baş sıradadır. 

Corteo

Corteo

Souma Saitou seslendirmesini üstlenmiştir. Avilio Bruno'nun en yakın dostudur ve intikam planını bilen tek kişidir. İçki yapmaktadır ve içkisini her içen kişi bu içkiye bayılır. Bu olayı Avilio ile fırsata çevirerek intikam alıcakları kişilere bu içkiyi sunarlar ve bu olay sayesinde içlerine sızmayı başarırlar.

91 Days Tanıtım Videosu

91 Days Açılış Müziği

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları