2017 Kış Sezonunda En Çok İlgi Çeken 4 Anime
Bu 2017 kış sezonu bildiğin çöl. Çok fazla ilgi çekici anime olmadığı için size sadece 4 anime sunabildik.

Scum's Wish

Scum's Wish

 Dış dünyaya Hanabi Yasuraoka ve Mugi Awaya mükemmel çifttirler. Ancak gerçekte, sadece aynı gizli acıyı paylaşıyorlar: birlikte olamayacakları diğer insanlara aşıklar. 

Hanabi, çocukluk arkadaşı ve komşusu Narumi Kanai'yi hatırladığı süre boyunca sevmiştir, bu yüzden yeni sınıf öğretmeni olduğunu keşfetmekten mutluluk duyar. Bununla birlikte, Narumi kısa süre sonra müzik öğretmeni Akane Minagawa tarafından fark edilir ve aralarında Hanabi'nin dehşetinden ötürü bir ilişki çığırmaya başlar. 

Fragman

Little Witch Academia

Little Witch Academia

Akko Kagari cadı kızları için ünlü cadde akademisine katılan sıradan bir kızdır. Daha gençken, Shiny Chariot adında bir cadının ev sahipliği yaptığı büyülü bir festivale dönüşen Magical Festa'ya gider. Akko, bu kadar büyüleyici ve Shiny Chariot'un bir gün onun gibi "serin" bir cadı olmasını hayal ettiği performansdan esin kaynağı olur.

Fragman

Chaos; Child

Chaos; Child

Shibuya anlam verilemeyen bir depremle yıkılmış ve yeniden inşaa edilmiştir. İnsanlar 6 yıl sonrasında bile olayın ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Ailesini depremde kaybeden Takuru Miyashiro, gazetecilik klübünün başkanı olarak bölgede meydana gelen acayip cinayetlerle ilgilenmektedir. Okul başkanlığından önce Takuru’nun üvey kızkardeşi  Nono Kurusu ise bu işleri bırakmasını söyleyip durmaktadır. Bölüm ilerleyip de konu açılmaya başladıkça gerçekleşen olayların 6 yıl öncesi ile benzerlik gösterdiğini anlarlar ve Takuru da böylelikle olayların tam da ortasına düşer.

! (Chaos;head'in devam serisidir)

Fragman

ACCA 13 Ku Kansatsu Ka

ACCA 13 Ku Kansatsu Ka

ACCA 13, Jean adında bir adamın hikayesini anlatan bir anime olup ACCA organizasyonunda yaptığı çalışmada, kuş benzeri kurgusal bir ülkenin 13 eyaletinde barışı korumak isteyecektir. Serinin ana ilgi bir Coup d'etat kuruyor ama ...

Fragman

Kaynak> https://kotaku.com/four-must-watch-anime-of-winter-2017-1791706255

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları