2017 Yılında 2. Sezonu Yayınlanacak En İyi 10 Anime
Herkes sabırsızlıkla yeni çıkacak olan Animeleri beklemekte. Peki bu Animeler hangileri? Liste gerçekten çok güzel ve nerden bakarsanız hepsini sabırsızlıkla beklemekteyim. En yakın zamanda çıksada izlesek dediğiniz 10 Anime'yi sizler için derledik.

1. Shingeki no Kyojin 2 Sezon

Image

İlk Sezonun Konusu : 
Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

2. One Punch Man 2 Sezon

Image

İlk Sezonun Konusu:

Bu seri cansız duruşu, kel kafası ve de hiç de etkileyici olmayıp her tarafından sıradanlık fışkıran Saitama adındaki genç hakkında. Ne var ki sıradan görünüşünün altında sıradan problemler yatmamakta. İşin aslında kendine zorlu rakipler arayan süper bir kahraman o! Asıl sorun işte burada ortaya çıkıyor. Ne zaman umut vadedebilecek bir rakip ortaya çıksa tek yumrukla amele sümüğü gibi yere yapıştırıyor. Acaba Saitama sonunda kendisine meydan okuyabilecek kötü birisini bulabilecek midir? Meydan okumak için yeni kötüler ararkenki Saitama'nın kolay ve komik zaferlerini sakın ola kaçırmayın!

3. Steins,Gate Zero

Image

İlk Sezonun Konusu:

Steins Gate, özelleştirilmiş bir mikrodalga cihazıyla kendi geçmişlerine mesaj gönderebilen bir grup arkadaş hakkındadır. Pek çok farklı deney yapmaktadırlar. SERN isimli organizasyon ise kendi zaman yolculuğu araştırmalarını yapmaktadır. Karakterler bir yol bulup yakalanmamak zorundadır. 

4. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 Sezon

Image

İlk Sezonun Konusu : 

İçine kapanık bir oyunsever olan Satou Kazuma'nın hayatı bir trafik kazası sonucu sona erecektir...Öyle olmalıydı, ancak gözünü açtığında karşısında kendisini bir tanrıça olarak tanıtan bir kız gördü. "Hey, bende senin yararına bir şey var. Başka bir Dünya'ya gitmek ister miydin?Ancak yanında tek bir şey götürebilirsin." "O halde seni götürmek istiyorum." İşte bu noktada reankarne olmuş Kazuma'nın Şeytan Kral ile olan mücadelesi başlıyor. Ancak birçoğunuzun düşündüğünün aksine bu yolculuk sürekli bir yiyecek, içecek ve barınak arayışı olacaktır. Kazuma'nın sakin bir hayat sürmek istemesine karşın Tanrıça'nın sürekli çıkardığı problemler kısa süre sonra Şeytan Kral'ın ordusunun dikkatini çekecektir.

5. Boku no Hero Academia 2 Sezon

Image

İlk Sezonun Konusu : 
Hikâye günümüzde geçmektedir. Dünyanın bir çok yerinde özel güçler sahip insanlar yaşamaktadır. Oldukça yaygın bir hâle geldiğini de söylememiz mümkün. Fakat bu durumun yoğun bir hâle bürünmesi, ana karakterimiz Izuku Midoriya 'yı etkilemiyor -ki kendisinin hiç bir özel gücü yok. Tabi bu durum yine de Izuku Midoriya'nın hayallerinin önüne geçemez... Ve işte bu hikâye, hayalleri olan bir genci anlatmaktadır.

6. Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen

Image

İlk Sezonun Konusu : 

Dünya, ayna gibi birbirine zıt iki farklı boyuttan oluşmaktaydı: İnsanların yaşadığı Assiah ve iblislerin hüküm sürdüğü Gehenna. Bu iki boyut arasında iletişim ve seyahat mümkün olmamasına rağmen iblisler, insanların ruhlarını ele geçirerek Assiah'a ulaşabiliyorlardı.

İblislerin tanrısı Şeytan, kendisini barındırabilecek kadar güçlü bir insan bulamadığı için Gehenna'da sıkışıp kalmıştı. Bunu aşmak için, bir insan kadınından Okumura Rin adında bir çocuk sahibi oldu.

Şeytan'ın oğlu, babasına yardım edecek mi, yoksa başka bir şeye mi dönüşecek? Bir ruh kovucuya mı?

7. Saenai Heroine no Sodatekata ♭

Image

İlk Sezonun Konusu :

Tomoya Aki, yarım zamanlı çalışan lise yaşındaki bir otakudur. Şansına, Megumi Kato adında şu ana kadar gördüğü en güzel kız ile karşılaşır. Doğal olarak, onunla tanışması ile kendini bir çok ilişkinin ortasında bulur. 

8. Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

Image

İlk Sezonun Konusu : 

Mistarcia, insanların, şeytanların ve tanrıların iç içe olduğu bir yer. Geçmişte, siyah ve gümüş kanatlı Bahamut bu yeri yok etmek için tehdit unsuruydu ancak insanlar, şeytanlar ve tanrılar farklı yönlerini bırakıp birlikte savaştılar ve Bahamut'un gücünü mühürlediler. Mühür iki parçaya bölünmüştü; biri şeytanlara, diğeri ise tanrılara emanet edilmişti. Böylelikle hiçbir zaman bir araya gelemeyeceklerdi ve Bahamut asla ortaya çıkamayacaktı. Şimdi -2000 yıl sonra- dünya barış çağında... Ta ki insan bir kadının, tanrıların yarım anahtarını çalıncaya kadar...

9. Kantai Collection: KanColle Zoku-hen

Image

İlk Sezonun Konusu : 

Bu evrende , insanlık deniz üzerindeki kontrolünü kaybetmiştir.Denizi kontrolü altına alan bu tehdit ise derin deniz filosudur.Derin deniz filosuna karşı oluşturulan filonun üssü Chifuyu’dur.Filonun üstesinden gelebilecek kişiler de Kan-musume dediğimiz bu savaşta beraber yol alacak, savaşma ruhu olan kızlardır. Kan-musumeler hep beraber toplanıp, her gün sıkı sıkıya çalışma gücünü kendilerinde bulmuşlardır ve günlerden bir gün Chifuyu’ya özel sınıftan yok edici olan birKan-musume, yani Fubuki adında bir kız gelir. 

10. Super Lovers 2 Sezon

Image

İlk Sezonun Konusu : 

Yazı annesiyle birlikte geçiren Haru, annesi tarafından yeni evlat edinilmiş Ren ile tanışır. Haru'nun amacı yaz bitmeden Ren'i "medenileştirmek" olduğu için Ren ile geçinmek hiç de kolay değildir. Haru, Ren ile daha çok zaman geçirdikçe ilişkileri gelişir ve karşılığında Ren ona ısınmaya başlar. Gerçekten yaz sonuna kadar "aile" olabilecekler midir? 

"Öğretmek öğrenmektir."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları